Jeg er perfekt! 8 ugers bevidsthedsforløb

eventet sluttede

Jeg er perfekt! 8 ugers bevidsthedsforløb

Billetter fra DKK 4.900,00

Sted

Dato

02 mar 2015 kl. 18:00 - 25 apr 2015 kl. 15:00

Beskrivelse

Kender du det med ofte at føle sig lidt forkert, utilstrækkelig og utryg. Der hvor du ofte føler dig drænet for energi. Måske værker din krop, er øm og du føler dig fysisk og mental utilpas. Tankerne kværner rundt i hovedet og du har svært ved at finde ro. Din lunte er kort. Du vil gerne have kontrollen, men føler ikke at have den over dig selv og dit liv.

Sådan behøver det ikke at være. Sådan behøver du ikke at have det. Der findes en anden vej.

Vi ved, at du faktisk er helt som du skal være. Helt PERFEKT. Du har bare ikke opdaget det endnu.

Aj, hvor ville jeg gerne føle mig helt perfekt.

Det koster dig mange tanker og kvaler at blive, hvor du er. Masser af energi, der bliver brugt på det forkerte. Hvad du brugte energi på i går, kan ikke gøres om, men du kan vælge, hvordan du vil bruge din energi i morgen. Det er dit liv. Din krop. Dine tanker. Din bevidsthed.

Er du klar til at ændre på det NU?

Jeg er perfekt! Blev selvbevidst på indersiden og ydersiden er et udviklingsforløb for dig, der:

 • Hele tiden hører din indre kritiker tale ned til dig selv
 • Føler dig drænet for energi
 • Ønsker at blive mere overbærende med dig selv
 • Ønsker at mærke dine egne styrkeområder tydeligere
 • Gerne vil føle dig tryg nok til at slippe kontrollen
 • Oplever at mange omkring dig opfører sig uhensigtsmæssigt
 • Føler at dine nærmeste ikke opfanger dine behov og læser dine signaler
 • Ofte er utryg og frygtsom
 • Føler dig utilstrækkelig
 • Har mange bekymringstanker
 • Har daglige spændinger i din krop, måske smerter
 • Ønsker at være opmærksom på de ord du siger til dig selv – om dig selv, – om andre

Når du er dømmende og ukærlig overfor dig selv, er det umulig at føle sig perfekt. Det skaber spændinger i krop og sind. Og det er ikke altid at vi bemærker det.

Overbevisninger styrer vores liv – vores tanker, følelser og handlinger. Styrer hvad vi gør med kroppen og sindet – og ikke mindst hvordan vi fortolker den. Overbevisninger giver blokeringer. Blokeringer opstår i sindet og sætter sig i forskellige kropsdele.

Ville det ikke være dejligt at føle sig helt perfekt?

Ved at blive bevidst om dine blokeringer, har du mulighed for at ændre på dem, og skabe det liv og den accepterende og kærlige forståelse af dig selv som helt perfekt. Det frigiver en masse energi. Du kan lære både at tune ind, lytte, forstå og snakke med din krop på en kærlig og accepterende måde.

Mit Helle og Powerful Mind har sammen skabt et 8 ugers forløb, der reducerer din indre stress, begrænsninger og frygt, og giver dig bevidsthed om dine egne indre ressourcer. Bevidsthed om, at du er helt som du skal være – helt igennem perfekt. Vi arbejder med DIN krop, DIN bevidsthed og DINE tanker.

Jeg er perfekt forløbet – 8 uger med – start 2. marts:

 • kropsbehandling og kropsbevidsthed
 • mindfulness, nærvær og bevidsthedstræning
 • lærer dig at bryde blokering, vaner og mønstre
 • finde dine indre ressourcer
 • tune ind på din egen medfødte personlige GPS

Du får:

 • 2 x individuelle BevidsthedsBerøringsbehandlinger á 1,5 time
 • 2 x individuelle personlige coaching sessions i mindfulness, nærvær og tankebevidsthed á 1 time
 • 3 x fælles (8 – 10 pers.) personligt arbejde med støttende, inspirerende og udfordrende fælles og individuel coaching undervejs á 4 timers varighed

Hvor: Både 1:1 individuelle behandlinger og gruppesessionerne foregår i Holistisk Helsecenter Roskilde, Vindingevej 34, 4000 Roskilde.

Hvordan: 1:1 behandlinger bookes individuelt, når det passer dig. Gruppesessionerne foregår følgende mandag d. 2. marts kl. 18-22, lørdag den 28. marts kl. 10-14 og lørdag den 25. april kl. 10-14.

Om Powerful Mind:

Lone ny 2

Powerful Mind brænder for at få dig til at vokse og trives. Trives i dit privatliv, dit arbejdsliv, dit følelsesliv. Powerful Mind arbejder med din bevidsthed, din krop og dine tanker, så du bliver dit eget stærkeste redskab til at fremme din trivsel. Med afsæt i en række effektive og praktisk tilgængelige mindfulness teknikker og principper, coacher Powerful Mind dig og sætter fokus på at træne din opmærksomhedsmuskel stor, stærk og spændstig, så det er dig, der styrer dine tanker, og ikke dine tanker, der styrer dig. Det er essentiel for frigørelsen af den kraft, kreativitet, muligheder og nærvær der findes, når du tillader dig selv at være fuldt til stede i nuet på en accepterende, ikke-dømmende måde. Når du oplever dig selv som helt ok. Ja, faktisk perfekt!

Powerful Minds ild brænder gennem Lone Steiness, som bruger sig selv og sin egen personlige erfaring som afsæt for forståelsen af kroppen og sindets betydning for det hele menneske såvel i privatlivet som i arbejdslivet. Hun har selv taget en personlig rejse af en bumlet vej som mønsterbryder ud af en børneflok på 7, et liv med karrierejob i et stærkt konkurrencebetonet miljø, nedbrud og tilbagetrækning med alvorlig stress, en indre udviklingsrejse med selvreflektion, indsigter og udsigter til et ganske anderledes liv med energi, overskud, personlig omsorg og accept – og ikke mindst lysten til at dele ud af det hele. Se også Det siger andre eller følg nærværende, tankevækkende, energi-givende indlæg påFacebook eller blog på Lev Lykkeligt.

Om Mit Helle:

Helle

Mit Helle v/HelleHermann har dybest set kun et formål, og det er at fremelske det højest mulige selvværd hos den enkelte. Men for at komme hertil er der både en opdagelsesrejse fyldt med spændende nye indsigter, og et fundament som skal mærke, at det kan reparere sig selv, og bære hvad som helst.

HelleHermann er selv på rejse. Nu er rejsen nået hertil, hvor hendes handlinger ikke længere stoppes af hendes krop. Hun er gennem mange gentagelser og meget selvrefleksion blevet klar over at kroppen blot fortæller hende, at hun lige nu er spændt eller usikker, eller 100% sikker og glæder sig helt vildt. Og hun har lært at mærke, hvad der hjælper i den aktuelle situation. Fx hjælper det at tage sko og strømper af, og bevæge fødder og ben, når hun skal holde et foredrag eller en tale. Før blev hun meget rørt, græd og stoppede. Nu tør hun lade det passere og taler videre. HelleHermann har lavet over 100 omvisninger på museer, men alligevel har hun, hver eneste gang hun skal starte en omvisning, lyst til at løbe væk. Det er simpelthen den måde, at hendes krop viser hende på, at der igen en gruppe gæster, som skal have lov at få en dyb autentisk, nærværende oplevelse gennem hendes formidling – og hun elsker det!

Meget af dette vidste HelleHermann godt, men kunne ikke sætte ord på, eller vidste ikke hvad det handlede om. Derfor har det givet indsigter og udsigter, at kunne søge viden og støtte hos andre gennem uddannelser, kurser eller behandlinger. Andre, der selv kendte til disse reaktioner, og nu var kommet forbi dette punkt på deres rejse. Andre der var rede til at dele ud af deres erfaring på en indlevende måde.

Mit Helle er lige præcis det sted, hvor HelleHermann mærker sig selv som den mest vise i sit liv. Her, hvor hun oplever sig selv om perfekt. Det sted findes i os alle – også hos dig. Se mere påwww.hellehermann.dk

Lokation

Holistisk Helsecenter Roskilde, Vindingevej 34E, Roskilde 4000

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .