'Jeg er sku skide skarp' - FORTÆLLESALON, Fredensborg.

20 nov 2018 kl. 19:15 - 21:15

No. 16, Jernbanegade 16, 3480 Fredensborg

Kom til den spændende præmiere på foredrag og sociale events i Fredensborgs Mindste Stormagasin!

No. 16  præsenterer stolt:
'JEG ER SKU SKIDE SKARP'
- FortælleSalon ved kunstner Ida Marie Lebech.

'Her i salonen hylder vi det intellekt, vi nu engang er blevet udstyret med, og lader hinanden forstå, at livet sku er for kort til at ærgres over man ikke lige blev atomfysiker. 

Så - Nu åbner vi for den store værktøjskasse! 
Lykkedes du med at hamre gedigne pæle i jorden, eller banker du dig selv godt og grundigt i skallen? Skruer du på flere knapper, eller befinder du dig i et evigt spin af rådne tanker og mismod? Saver du dig i hælen og klipper i tåen - og tilpasser dig evigt, hvad du tror, de andre synes du skal?

*Jeg har gjort det hele og mere til. Men har fundet en vej med et krøllet hoved, vendt bøtten flere gange og gør det til stadighed. Men balancen er nu mere stabil, så rutcheturerne er sjældnere og mindre dramatiske. Fordi - jeg er faktisk skide skarp!

Stadig - til FORTÆLLESALON får du ikke tre-trins raketten til det gode liv, men derimod en personlig fortælling, der sætter rammen for fælles samtale. Jeg siger meget - ærligt og lige fra hjertet, rå tal og fakta fra et liv med mange - stadige - op og nedture, men leveret med lysbilledshow, humor og i en tryg ramme.'


* Ida Marie er - kunstner og arkitekt - med et aktivt virke udi alskens projekter, hvor hjertet brænder og hjernen rystes. En del af FORTÆLLESALONENS mission er at vise en anden vej, alternativet til normalitetens kasser og bokse - livet som kunstner og iværksætter.

Aftenens vært - No. 16 -  byder på bobler, vin og snacks. 


VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

'Jeg er sku skide skarp' - FORTÆLLESALON, Fredensborg.

Salg lukket