'Jeg fik et chok!' - ​Et foredrag om chok og traume

25 maj 2018 kl. 19:00 - 21:00

Thorsgade 13, Thorsgade 13, 5000 Odense'Jeg fik et chok!' - et udbrud, som vi flittigt bruger i hverdagens mange sammenhænge. Vi tænker ikke videre over det og fortsætter i livets trummerum, som om intet var hændt. Men bag kulisserne sker der faktisk noget. Noget sætter sig i klemme og inden vi ved af det, laver vi mærkelige strategier for at undgå bestemte situationer eller mennesker. Hvorfor?

I aftenens foredrag vil Alexandra fortælle om, hvad chok og traume er for nogle størrelser, hvor de kommer fra og hvordan de påvirker os i vores dagligdag. Hun vil fortælle om, hvordan du kan genkende et chok eller traume og hvordan du kan få hjælp til at komme af med det. Du vil i den forbindelse høre om, hvilke symptomer og hvilke følgevirkninger chok og traume har. Du vil også blive klogere på, hvordan du kan hjælpe dig selv på vej, hvis et chok driller.

Alexandra vil bruge cases fra sin praksis og erfaring fra sit personlige liv som eksempler - og der vil selvfølgelig også være tid til spørgsmål.

Ticket 499507

Salg lukket