"Jeg mødte Jesus" - foredrag med Charlotte Rørth

08 okt 2018 kl. 19:00 - 21:00

Osted Frikirke, Hovedvejen 219, 4320 Lejre

"Jeg mødte Jesus"  - foredrag med Charlotte Rørth

Foredraget tager særligt afsæt i bogen ”Jeg mødte Jesus”, der handler om Charlotte selv. Hun var hverken et religiøst eller spirituelt søgende menneske, da Jesus bogstaveligt talt viste sig for hende og talte til hende i et sakristi i byen Úbeda i Spanien. Oplevelsen var et mentalt og fysisk lynnedslag, der tvang Charlotte til at tage sit moderne rationelle liv op til overvejelse, og som hun derefter skrev bogen omkring.
I sit personlige og tankevækkende foredrag agerer Charlotte Rørth værtinde for tabunedbrydende debatter, hvilket også er formålet med Charlottes bøger. I sin første bog ”Jeg mødte Jesus” og i den næste bog ”Vi mødte Jesus - og hvad kommer det andre ved” fortæller Charlotte om sit og andres personlige møde med guddommelige begivenheder, der normalt ikke kan forklares ud fra vores logiske og rationelle sind.
Charlotte Rørth er journalist uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i1987. Hun har siden 2003 været journalist på Nordjyske Medier, hvor hun har skrevet interviews og baggrundsartikler om køn, kultur, samfundstendenser og tro.
Fakta om arrangementet: mandag d. 8. oktober kl. 19-21. pris: 100,- kr. Der sælges også billetter i døren fra
kl. 18.30 - og der bydes på en gratis kop kaffe og te.

Sted: Osted Frikirke Hovedvejen 219

Billet til foredrag med Charlotte Rørth i Osted Frikirke

Salg lukket