Jeg vil mere med LinkedIn - for selvstændige og freelancere

eventet sluttede

Jeg vil mere med LinkedIn - for selvstændige og freelancere

Billetter fra DKK 610,00

Dato

16 jan 2014 kl. 13:00 - 17:00

Beskrivelse

Selvstændig med egen virksomhed eller freelancer - her kan du blive en haj til LinkedIn
Du er kommet godt ind på LinkedIn, og du bruger platformen jævnligt. Men hvordan kan du udnytte tiden endnu bedre, få større synlighed, ramme de rigtige mennesker og få det øgede salg eller adgang til bedre viden, som du har brug for?

Kurset gennemgår nye og væsentlige funktioner i LinkedIn, for eksempel Pulse og Contacts, som giver dig mulighed for at systematisere dine kontakter og lave gode opdateringer.
Herefter lærer du at gøre din profil mere visuel, at bruge statistik og at styrke dine kontakter gennem nyttige opdateringer.
Kurset vil også komme ind på dilemmaer og spørgsmål, der rejser sig ved en stadig brug af LinkedIn:
- hvad kan jeg tillade mig at opdatere med og hvor hyppigt
- hvordan sorterer jeg i connections og inddeler dem i kategorier
- hvordan finder jeg frem til nogle ganske specifikke, og hvordan tilnærmer jeg mig dem skriftligt
- hvordan styrker jeg en markedsføring uden at genere mine kontakter.

Når du har været på kurset, vil du vide hvordan du skal:

- styrke synligheden af din profil
- styrke synligheden af din virksomhed
- tilrettelægge en rutine, hvor du passer din profil
- skrive de opdateringer, der virker til netop dit publikum
- systematisere dit netværk, så du spilder mindst tid og får maksimalt ud af det

Målgruppe: Kursister, der har deltaget i et af Abelone Glahns kurser om LinkedIn tidligere, eller hvis profil accepteres som ”viderekommende” efter screening af kursusleder (AG).

NB: Rabat til tidligere kursister:
Har du tidligere deltaget i et af Abelones LinkedIn kurser på La Oficina eller i Maglebrænde, får du dette opfølgningskursus til 610.- kroner

Kursisterne opfordres til at fremsende spørgsmål forinden.
Send til: ag-at-amedia.dk

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .