Jens Søndergaard, Thomas Bornø & Bo Stief - mainstream - Copenhagen Jazz Festival 2018

12 jul 2018 kl. 21:00 - 23:00

Bartof Café, Nordre Fasanvej 46, 2000 Frederiksberg

Vi har i dag at gøre med to af vore allermest erfarne og alsidige jazzmusikere plus en af de store, lidt yngre talenter.

Jens Søndergaards altsax (og baryton og tenor- og klarinet) har igennem 50 år kunnet høres i utallige sammenhænge, sammen med gæster som Kenny Werner, Lee Konitz, Benny Golson og Enrico Pieranunzi og med endnu flere af vore egne, hvor hans idérige og usvigeligt driftssikre spil altid har sat temperaturen et par grader i vejret.

Tilsvarende har Bo Stief (bas og el-bas) spillet med en perlerække af gæster, bl.a. i det gamle Jazzhus Montmartre (fra Ben Webster og Stuff Smith til Miles Davis og Angelique Kidjo), men også ledet adskillige grupper, hvor der også blev skelet til musik i jazzens udkant helt i tråd med Stiefs tanker om, at musik ikke bør sættes i bås eller affinde sig med snævre grænser.

Og pianisten Thomas Bornø har i mange år samarbejdet med de konstellationer, som Søndergaard har skabt og ikke mindst på dette grundlag udviklet et spændstigt swingende og tilpasningsdygtigt spil, foruden at han er en begavet komponist.

Repertoiret er ikke mindst nye, helt originale arrangementer af mere kendt materiale, og det skal blive mere end almindeligt spændende at høre, hvilke vinkler, trioen vil angribe materialer fra.

Koncert

Salg lukket