spring til hovedindhold

Jeppe Bentzen - De vingeskudte

Jeppe Bentzen - De vingeskudte

Fra DKK 40,00

Sted

Dato

23 maj 2024 kl. 18:30 - 19:30

Beskrivelse

Europas selvforståelse i opbrud


Mød Jeppe Bentzen, som vil fortælle om sin bog:

De vingeskudte - Nye europæiske erkendelser


"Ruslands invasion af Ukraine var ikke kun et brud med freden på det europæiske kontinent. Krigen har også brudt med den herskende fortælling om Europa som den gyldne plet på verdenskortet, som resten af verden længtes mod. Historien var afsluttet, som man sagde i de optimistiske 1990’ere – og Vesten havde vundet.

I dag ved vi, at den fortælling ikke holder længere. Den europæiske selvforståelse er til forhandling igen.

Det gælder også i juni 2024, hvor EU skal stemme til det vigtigste Europa-Parlamentsvalg i nyere tid. Valget drejer sig om Ukrainestøtte og migration, men også større dilemmaer: Hvilken position bør Europa tilegne sig i 2024? Lever 1989-håbet om et forenet kontinent endnu eller har vi sejret os selv ihjel? Kan vi genvinde fortidens styrke, eller bør vi acceptere en skæbne som masseturismens foretrukne museum?

Med udgangspunkt i reportagefortællingen De vingeskudte – Nye europæiske erkendelser (2023, People’s), giver journalist og forfatter Jeppe Bentzen et indblik i Europas aktuelle tilstand forud for EP-valget 2024 og deler sin personlige beretning om et europæisk kontinent i opbrud – politisk, kulturelt og socialt."


Jeppe Bentzen er journalist på Weekendavisen. Født i 1996 som barn af optimismens æra. Uddannet cand.mag. i retorik fra Københavns Universitet med studier i filosofi og statskundskab på American University i Washington D.C.

Arrangør

Lokation

BOGhandleren Aarhus Kristian F. Møller, Store Torv 5, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder