spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Jeppe Zeeberg and the Absolute Pinnacle of Human Achievement

Afholdt event

Jeppe Zeeberg and the Absolute Pinnacle of Human Achievement

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

21 feb 2023 kl. 20:30 - 22:30

Beskrivelse

The Absolute Pinnacle of Human Achievement er den danske pianist og komponist Jeppe Zeebergs hjertebarn, en kvartet bestående af fire af Københavns mest kompromisløse og kreative musikere.

Den prisbelønnede musiker er én af Danmark mest originale og egenrådige skikkelser. Hans musik er blevet kaldt "A beautiful, convincing proposal for how modern jazz or contemporary music may sound" af All About Jazz, og han er aktiv i utallige sammenhænge, både som bandleder og som del af undergrundsfænomenet Horse Orchestra. The Absolute Pinnacle of Human Achievement er Zeebergs mest personlige projekt – et bud på et band som kan dække hele den brede palet af udtryk som hans eklektiske, højenergiske musik strækker sig over.

Bandets senest album har netop modtaget en Danish Music Award for Årets Eksperimenterende Udgivelse, og denne aften vil tage udgangpunkt i netop denne udgivelse – samt en masse mere som man altså kun får at vide hvis man kommer.

Henrik Olsson - guitar

Casper Nyvang Rask - bas

Søren Høi - trommer

Jeppe Zeeberg - orgel, piano

  Lokation

  Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 København

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .