Jesper Thilo, Jacob Fischer & Felix Moseholm - Tre generationer i én trio - Copenhagen Jazz Festival

10 jul 2019 kl. 14:00 - 16:30

Bartof Café, Nordre Fasanvej 46, 2000 Frederiksberg

Trioen vil sammen plukke det bedste fra deres enorme fælles repertoire i jazzens evergreens og fortælle historier fra de mange år i musikkens verden og de mennesker, der har betydet noget for dem.

Tenorsaxens mester og grand old man, Jesper Thilo spiller bedre end nogensinde - ikke mindst i samspil med to yngre kræfter, der i den grad kan spille op til ham. Jesper er en institution i dansk jazz og en af de meget få solister af international topklasse Danmark har fostret.

Jacob Fischer er en generation yngre men bestemt et kendt ansigt på jazzscenen. Han har i mange år været en af de flittigste musikere i Danmark, og mange har nok hørt ham med Svend Asmussens kvartet, som han spillede med i over 15 år eller de mange tusinde koncerter med bl.a Finn Ziegler og Hugo Rasmussen. I dag har han fuld gang i en international karriere med turneer i både USA og Japan med amerikanske topmusikere som Scott Hamilton, Warren Vaché og Harry Allen.

Bare 21 årige Felix Moseholm er et kæmpetalent på kontrabssen og viderefører den stolte arv fra NHØP. Han er hjemme i Danmark på "sommerferie" fra sine studier på den berømte Juillard School of Music i New York.

Jesper Thilo: Tenorsaxofon, Klarinet
Jacob Fischer: Guitar
Felix Moseholm: Kontrabas.

Vær opmærksom på, at Billetto skriver ALT UDSOLGT, når billetsalget slutter en time før koncertstart. Der vil dog også være salg af billetter i døren, med mindre der er komplet udsolgt. Vi anbefaler altid forsalg!


Koncert Salg lukket