Jesper Thilo, Jacob Fischer & Matthias Petri - Vinterjazz 2020

23 feb 2020 kl. 15:00 - 17:00

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

  VINTERJAZZ 2020

Tre generationer i én trio:

Jesper Thilo: Tenorsaxofon, klarinet
Jacob Fischer: Guitar
Matthias Petri: Kontrabas.

Tenorsaxens mester og grand old man Jesper Thilo spiller bedre end nogensinde-  ikke mindst i samspil med to yngre kræfter, der i den grad kan spille op til ham. Jesper er en institution i dansk jazz og er en af de meget få solister af international topklasse, Danmark har fostret.

Jacob Fischer er en generation yngre men bestemt et kendt ansigt på jazzscenen. Han har i mange år været en af de flittigste musikere i Danmark, og mange har nok hørt ham med Svend Asmussens kvartet, som han spillede med i over 15 år eller de mange tusinde koncerter med bl.a Finn Ziegler og Hugo Rasmussen. I dag har han fuld gang i en international karriere med turneer i både USA og Japan med amerikanske topmusikere som Scott Hamilton, Warren Vaché og Harry Allen.

Et af de helt store talenter fra den unge generation af danske jazzmusikere er kontrabassisten Matthias Petri, der binder det hele sammen med sit bundmusikalske og humørfyldte spil.

Tre generationer i samme band der vil plukke det bedste fra deres enorme fælles repertoire i jazzens evergreens og fortælle historier fra de mange år i musikkens verden og de mennesker, der har betydet noget for dem.

KONCERT & MAD    

I forbindelse med denne koncert kan du tilkøbe madbillet. Vælg mellem:    

Dagens Tærte: Lun vegetartærte med salat.    

Dagens Gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris og grønt.    

Hvis du ønsker at spise hos os, skal du være her mindst en time før koncertstart. Vi serverer ikke mad i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden.    

Vi kan desværre ikke tilbyde veganermad.    

Bordreservering    

Vi reserverer ikke borde, men kører efter først-til-mølle-princippet.