spring til hovedindhold

Jesper Thorns 'Dragør'

Jesper Thorns 'Dragør'

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

21 jun 2024 kl. 19:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Line-up: 

Jesper Thorn (kontrabas/elektronik), Maj Berit Guassora (trompet og flygelhorn), Cecilie Strange (sax), Marc Méan (klaver/elektronik), Andreas Bernitt (violin/bratsch)

Den danske bassist og komponist Jesper Thorn er kendt for sin dybt personlige lyd, både på bassen og i sit kompositoriske univers. Med udgangspunkt i sit nyeste album “Dragør” dykker Jesper Thorn ned i sine komplekse følelser for byen, hvor han er vokset op. Musikken afspejler det turbulente forhold til Dragør - og rummer dybt personlige emner fra Jespers eget liv som fx hans anstrengte forhold til sin far, følelsen af ikke rigtigt at høre til og den dybtliggende stilhed og skyld, der kommer fra hans katolske opvækst.

Med sig i Amagerbro Jazz har Jesper Thorn schweiziske Marc Méan på klaver og elektronik, én af de klareste nye stjerner på den europæiske jazzscene. Cecilie Strange på tenorsaxofon, DMA nomineret kapelmester og komponist i både eget navn og duoen KALEIIDO. Maj Berit Guassora på trompet og flygelhorn (Copenhagen Jazz Orchestra, Marilyn Mazur, DR Big Band m.fl) og Andreas Bernitt på violin og bratsch (solist uddannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium)

- Koncerten er støttet af Statens Kunstfond og Københavns Kommune

- Læs mere om Amagerbro Jazz på www.amagerbrojazz.dk

Arrangør

Lokation

Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder