spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Jimmy Burns med Ronni Boysen & Morten Lunn/Dj Reverend Shaker - Liveoptagelse.

Afholdt event

Jimmy Burns med Ronni Boysen & Morten Lunn/Dj Reverend Shaker - Liveoptagelse.

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

28 nov 2021 kl. 16:00 - 19:00

Beskrivelse

Backbeat og Lygten Station præsentere:

Jimmy Burns & The Chicago Sessions Band:

En af Chicago's største bluesstemmer, Jimmy Burns, gæster endnu engang Skandinavien på en større turne.


Med sine 78 år beviser han, at alder ikke behøver være nogen begrænsning. Han spiller og synger så godt som nogensinde, og har i løbet af 2018 og 2019 været på månedlange turneer i Sydamerika og Rusland/Georgien/Israel. Nu kommer Jimmy Burns endnu engang til Skandinavien i anledning af hans nye anmelderroste album "The Chicago Sessions", produceret af den danske producer og bassist, Laust 'Krudtmejer' Nielsen.


Jimmy Burns har sine rødder i Delta Blues og Soul, og hans historie er interessant som få. Han lavede sin første pladeindspilning i 1959 og har været en del af Chicagos musikscene lige siden, hvor han har været omkring alle legenderne fra Chicago-bluesens storhedstid og været vidne til byens rivende udvikling fra første række.

Op gennem 60'erne gjorde han sig primært som soulsanger, indtil han i 70'erne valgte at prioritere familien. I midt-90'erne valgte Jimmy Burns at genoptage sin professionelle musikkarriere, da han udgav sit første blues-album, ”Night Time Again”, på det legendariske Delmark Records, som blev anerkendt med en række priser og nomineringer. Siden har han turneret det meste af verden og udgivet yderligere 6 albums med en unik blanding af Chicago Blues og Delta Blues.


Med sig på turneen i Skandinavien har han et hold af nogle af Danmarks mest kompetente bluesmusikere, som medvirkede på ”The Chicago Sessions”, og alle tidligere har turneret med ham i Europa. Jimmy Burns & The Chicago Sessions Band kommer på denne turne til at bestå af:

Jimmy Burns - vokal/guitar

Ronni Boysen - guitar

Morten Lunn - guitar/vokal

”…på The Chicago sessions lykkedes det Krudtmejer at bevare autenticiteten i Jimmy Burns’ performance og samtidig give albummet en identitet, der i allerhøjeste grad er tidssvarende. Det er et modigt træk af den 76-årige Burns at lægge albummet i hænderne på Laust Krudtmejer. ”

Bluesnews.dk

Jimmy Burns synger med ro, sikkerhed, og masser af sjæl – mere autentisk bliver det næppe.”

”Resultatet er ikke blot varmt og tiltalende, det er også fyldt af sammenhængskraft, der emmer af at være skabt af et hold musikere, der må have blåt blod i årene – og masser af mod og mandshjerte til at kunne og ville skabe nye historier med en ny lyd.” Side33.dk

DJ: Reverend Shaker

Dørene åbner kl 16.00

Lokation

Lygten Station Lygten Station, Lygten 2, 2400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .