Spring til hovedindhold

Jireel

Jireel

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

10 okt 2024 kl. 20:00 - 11 okt 2024 kl. 02:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Sidste sommer lavede Jireel en fantastisk Sverigeturné. Til efteråret ruster han op med bl.a udvide til hele Skandinavien.

"Jeg følte, det var på tide at møde publikum rundt omkring i Skandinavien og lave koncerter i større format også der", siger Jireel.

Det nye album "Luanda", som udkommer den 26. april, byder på en mere poppet Jireel. Jireel har ønsket at være lige så gennemsigtig og ærlig med den nye plade som muligt om ting, han går igennem.

"Det får mig nok til at skrive på en anden måde end før, at det giver mig en anden distance fra det, jeg har erfaret. At jeg ikke længere er omgivet af det samme stress har var bestemt også medvirkende til, at den nye plade blev en smule bredere, jeg har set fået plads til turde tage det skridt", siger han. 

Albummet er også det første fuldlængde, som Jireel udgiver på sit eget label, Records by MOTY. "Først og fremmest starter vi virksomheden for at få flere talenter frem ", siger Jireel. "Men også fordi jeg vil kunne gå fra fra bare at være kunstner til at have mit eget pladeselskab, hvor jeg kan vokse med andre kunstnere".

 "MOTY " er også titlen på Jireels forrige album fra 2022 som indeholder hits som "MANO", "VINDER" og "SANTORINI", der har akkumuleret mere end 50 millioner lytninger på Spotify, og hvis succes har taget Jireel til et helt nyt niveau som kunstner.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori