Jo's Beauty Event

eventet sluttede

Jo's Beauty Event

Billetter fra DKK 250,00

Dato

06 maj 2013 kl. 18:30 - 21:00

Beskrivelse

Jo's Beauty Event

I samarbejde med Frisør Ofia, ghd, Bioeffect, Purely Professional, Beautifulmakeup.dk og e.l.f. cosmetics byder Jo's Makeup Blog til et læserarrangement spækket med skønhedstips, inspiration, konkurrencer og en lille ting at tage med sig hjem.

En af Danmarks dygtigste frisører Ofia giver dig skønne tips til håret, Ragga fra Bioeffect fortæller om Islands sorte guld, Beautifulmakeup.dk viser dig det nyeste på det danske marked indenfor makeup og jeg vil selvfølgelig også dele ud af min bedste tricks-pose, som makeup artist.

Nyd et par timer hvor jeg og en masse inspirerende mennesker står for vise dig nogle af skønhedsbranchens hemmeligheder.

Alle deltager får en goodiebag med fullsize produkter til en værdi af ca 1000 kr.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .