Joe Nolan (CA) & Dylan Earl (US) - americana/alt. country/roots

23 feb 2020 kl. 20:00 - 22:30

Bartof Station, 2000, 2000 Frederiksberg

Rootsy Music & Bartof Station er begejstrede over at kunne præsentere jer for Dylan Earl (US) & Joe Nolan (CA)!


Dylan Earl (US)

Dylan Earl blev født i Lake Charles, Louisiana. Han har cajun i sin sjæl og sin mors rødder fra Texas i sit DNA.

Efter de to skæbnesvangre orkaner Katrina og Rita blev Dylan og hans familie tvunget til at genbygge deres liv, og nu er det Ozark-bjergene i Arkansas, der er hans hjem.

I Ozark-bjergene i Arkansas er der en vital musikscene, og helt i front finder man Dylan Earl, der for nylig udgav sit andet album på Rootsy Music. På "Squirrel in the Garden" er der ti nye sange, der alle er skrevet af Dylan Earl pånær et enkelt.

Om du vil kalde musikken country eller americana, er op til den enkelte, men det er uomtvisteligt tale om ægte amerikansk musik!

Dylan er inspireret af alt fra traditionel folk/roots og sydstats rock til hård rock, og under sine mange, mange ture i det midtvestlige møder han sit publikum i honkytonks og barer. Der er sangene testet og raffineret, og der er Dylan Earl vokset enormt som kunstner. Og ikke mindst som sanger.

Joe Nolan (CA)

Canadiske Joe Nolan blev kendt for det skandinaviske publikum gennem to længere turnéer og to kritiker- og publikumsanerkendte albums i 2012 og 2013, "Goodbye Cinderella" og "Tornado". 

På trods af sin unge alder imponerede han med sin sangskrivning, sin store stemme og enorme tilstedeværelse og nærvær på scenen. 

Og så forsvandt han. Flere års sammenstød med pladeselskaber, depression, tvivl og et overdreven alkoholforbrug fulgte, før Joe i 2018 reorganiserede sit liv og sin karriere. 

Da Joe Nolans debutalbum "Goodbye Cinderella" blev frigivet i Europa i 2013, havde han knap sagt farvel til sine teenageår, og alligevel lød han som en moden mand. Stemme, sangskrivning og måden at nå sit publikum på - alt vidner om en kunstner og en person med livserfaring og stor modenhed. Da han turnerede i Skandinavien tog han publikum med storm!

"I'm feeling as if I'm becoming much more myself, and being true to who I am", fortæller Joe. "I have become a better listener and I have less fear of what people think. I am doing what I love, making music, and if I can continue to do that then for me, that's success." 

"Nolan is raw talent through and through."

Av No Depression

"The Edmonton singer-songwriter will try to sweep you off your feet with his woozy ditties, groggy vocals and lyrics about the rush of lust, the vagaries of love, and late-night/early-morning drives."

Av Edmonton Journal

KONCERT & MAD: 

Dagens Gryde: 

En dejlig krydret simreret, der serveres med ris, creme fraiche & grønt. Retten er ikke voldsomt stærk.

Derudover kan vi servere fx tapas, toast, sandwich, nachos og salater. KOM I GOD TID!!!

Hvis du bestiller mad, skal du komme senest en time før koncertstart. 

Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne. Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 11:00 på dagen for koncerten.