spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

JOHANNES BRAHMS: EIN DEUTSCHES REQUIEM

Afholdt event

JOHANNES BRAHMS: EIN DEUTSCHES REQUIEM

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

08 mar 2024 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Oplev Vokalensemblet GAIA med orkester og solister i en storslået åbningskoncert på Viborg Internationale Kirkemusikfestival.

”Ein Deutsches Requiem”, som var komponistens gennembrudsværk med uropførelse i 1869, er et af de største klassiske kirkemusikværker. 

Ved denne opførelse medvirker Vokalensemblet GAIA, solisterne Lykke Appelon og Thomas Sigh samt et orkester på 11 musikere. Det hele dirigeres af Søren Kinch Hansen, som har været GAIAs faste dirigent siden ensemblets grundlæggelse i 1989.

GAIA har kammerkorbesætning med 24 sangere. Prøvearbejdet i GAIA er koncentreret omkring 4-5 årlige projekter med intensive weekendprøver op til koncerterne. Denne arbejdsform har gjort det muligt for koret at samarbejde med større og mindre instrumentalensembler, heriblandt Århus Sinfonietta, Concerto Copenhagen, Ensemble Zimmermann og DJM-Percussion.

Sopranen Lykke Appelon er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor hun debuterede i 2023 fra solistklassen hos Henriette Bonde-Hansen.

Barytonen Thomas Sigh er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium samt hos Robert Hyman i Stockholm. Han er freelancesanger efter en årrække på Den Jyske Opera.

Dirigent Søren Kinch Hansen er uddannet ved konservatorierne i Esbjerg, Århus og Stockholm. Han er docent i kor- og ensembleledelse ved Det Jyske Musikkonservatorium og er desuden fast dirigent for Århus Sinfonietta og Århus Universitetskor. 2003-2011 var han kunstnerisk leder af Den Jyske Operas kor.

Arrangør

Glæd dig til Viborg Internationale Kirkemusikfestival 2024

I dagene den 8. til 15. marts 2024 syder byens kirker af musik, og vi får besøg af de ypperste kirkemusikudøvere fra Danmark, Sverige, Norge, England og Tyskland.

Lokation

Viborg Domkirke, Sct. Mogens Gade 4, 8800 Viborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .