Johannes Turisme-salon 2019

25 okt 2019 kl. 10:00 - 14:00

Musikkens Hus, Musikkens Pl. 1, 9000 Aalborg

Kære alle

Det er mig en STOR fornøjelse at invitere jer til min nye Turisme-Salon! 

Jeg har inviteret nogle af mine spændende samarbejdspartnere til at komme og fortælle om nogle af de ting, der rører sig allermest på turismeområdet for øjeblikket. Læs herunder om arrangementet - Kom og netværk!

Jeg glæder mig meget til en dag fyldt med faglige indspark og herlige mennesker!

Kærlig hilsen

Johanne

***

MØD DISSE OPLÆGSHOLDERE PÅ JOHANNES TURISME-SALON

Anja Hartung Sfyrla, Chief Operating Officer i Gottlieb & Co.

Anja vil tale om vil tale om mulighederne i at lave strategiske partnerskaber på tværs af turisme og andre brancher baseret på sine erfaringer fra blandt andet VisitDenmark, hvor hun etablerede samarbejder med brands som Twentieth Century Fox, BoConcept og Lakrids by Bülow, samt andre gode cases fra Danmark og udlandet.

Anja har en passion for de trends og tendenser, der præger efterspørgslen i turismen, som hun også vil dele ud af. Anjas udgangspunkt er, at alt er muligt, og hun har høje ambitioner for dansk turisme og virksomhederne i branchen.

Martin Østervig Larsen, director i Epinion, Head of Tourism, Culture & Experiences

Martin har mere end 10 års erfaring med at hjælpe destinationer, attraktioner/kulturinstitutioner og andre aktører i branchen med at arbejde datadrevet. Blandt andet har han siden 2012 været ansvarlig for VisitNorway/Innovasjon Norges omfattende analyseprogram og de sidste fem år arbejdet for de 25 attraktioner i Top Attraktioner med at udvikle deres analysesetup.

Martin vil dele sine anbefalinger til, hvordan destinationer (og andre) i 2019 kan blive bedre til at arbejde videns- og databaseret, dele en række erfaringer og cases, samt som eksempel præsentere en række indsigter omkring bæredygtighed som en central forbrugertrend på området.

Jarle Kondrup, CXO/Partner - Experiences by Innovation Lab

Jarle er en efterspurgt rådgiver og kompetenceudvikler i forhold til digitalisering i turisme og oplevelseshvervet og er blandt andet trend- og teknologi-sparringspartner for HORESTA og keynote-taler til fx Norwegian Digital Tourism Conference. Jarle har faciliteret +100 workshops og hackathons for kunder som VisitDenmark, Digital Tourism Think Tank, Wonderful Copenhagen, Dansk Kyst og Naturturisme, Visit Aarhus og mange andre.

Jarle vil dele ud af sin viden om teknologiske trends i hotel, turisme- og oplevelsesbrancherne.
‘Snackable’ kommunikation, automatisering af kundehenvendelser og realtids indsigt i brugerens behov og ønsker. Værdiskabelse gennem krydsfunktionalitet og dataindsamling samt øget samarbejde mellem mennesker og robotter. En tour de force af internationale best case eksempler. Fremtidens muligheder og maskiner er her allerede. Bare hæng på – Jarle styrer os godt igennem mulighederne.

Flemming Elbæk og Nikolaj Jalili-Trudslev, partnere i advokatfirmaet Haugaard-Braad, Tina Farup Christensen, turismeudviklingskonsulent, Varde Kommune og Johanne Bugge

Flemming og Nikolaj vil give input til, hvordan kommunerne bedst organiserer deres nye destinationsselskaber. Johanne vil sige noget om, hvilke kerneopgaver kommune, destinationsselskab og lokale foreninger fremover skal løse for at skabe turismeudvikling, og Tina vil præsentere sine erfaringer om, hvordan Ringkøbing-Skjern og Varde kommuner har fundet frem til en god konsolideringsproces for deres nye fælles destinationsselskab.

Program:

Kl. 10.00-10.10 Velkomst 

Kl. 10.10-10.40 Anja Hartung Sfyrla

Kl. 10.40-11.10 Martin Østervig Larsen

Kl. 11.10-11.40 Jarle Kondrup

Kl. 11.40- 12.30 Frokost og netværk

Kl. 12.30-13.15 Johanne Bugge, Flemming Elbæk, Nikolaj Jalili-Trudslev og Tina Farup Christensen

Kl. 13.15-13.30 Tak for idag!