Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Johanniterhjælpens støttekoncert i Holmens Kirke

eventet sluttede

Johanniterhjælpens støttekoncert i Holmens Kirke

Fra DKK 130,00

Sted

Dato

28 nov 2019 kl. 19:00 - 21:30

Beskrivelse

STØTTEKONCERT FOR HJEMLØSES SUNDHED
Kom til sanselig cellokoncert i verdensklasse i Holmens Kirke, når Johanniterhjælpen torsdag den 28. november kl. 19  afholder sin fjerde velgørenhedskoncert for hjemløses sundhed. Overskuddet går ubeskåret til “Morgencafé for hjemløse”, der i 30 år har arbejdet for at forbedre livsvilkårene for hjemløse og socialt udsatte i København.  

Tuberkulose og smitsom leverbetændelse er et stort problem blandt hjemløse i København – især i den kolde tid.
"Morgencafé for Hjemløse" udøver en opsøgende sundhedsindsats, hvor hjemløse bliver screenet for disse smitsomme sygdomme og får nødvendig lægehjælp. Køb en billet til koncerten i Holmens Kirke og vær med til at støtte dette vigtige og samfundsgavnlige stykke arbejde!

Danmarks nye stortalent, cellisten Jonathan Swensen, har i en alder af 23 år allerede vundet et hav af priser og senest optrådt som solist med Royal Philharmonic Orchestra på Windsor Castle. Jonathan Swensen har sammensat et koncertprogram af smukke cello-værker til støttekoncerten. Han akkompagneres af den fremragende slovakiske pianist, Filip Strauch, og begge optræder gratis for det gode formål. Begge kunstnere skal i december optræde i Sjeremetjev-Paladset i Sankt Petersborg. 

Vi glæder os til en stor musikalsk oplevelse i den smukke Holmens Kirke, og vi håber, at du vil sprede budskabet om dette værdige formål. Billetprisen på 130 kr. inkluderer et glas vin eller en forfriskning, der serveres i pausen.
Jo flere, du inviterer, jo flere er du med til at hjælpe!

P R O G R A M

Zoltán Kodály (1882 - 1967)
Sonatine for cello og klaver

Ludwig van Beethoven (1770 - 1827)
Cellosonate nr. 2 i g-mol

(pause)

Dmitri Shostakovich (1906 - 1975)
Sonate for cello og klaver i d-mol, op. 40

Om "Morgencafé for Hjemløse":
Morgencafé for hjemløse har i år 30 års jubilæum med arbejdet for at forbedre livsvilkårene for hjemløse og socialt udsatte i København. Morgencaféen drager på frivillige kræfter, der yder omsorg i bredeste forstand, og i caféens sundhedsrum finder de hjemløse en tryg ramme, hvor de kan få adgang til lægehjælp, som de ellers ikke ville komme i nærheden af. Især i den kolde tid falder pengene på et tørt sted, og hver en krone tæller.
Se en præsentation af "Morgencafé for Hjemløse" her og her

Om Johanniterhjælpen:
Johanniterhjælpen er en frivillig, velgørende forening, der har til formål at hjælpe, hvor der er behov, i en næstekærlig ånd. Foreningen underviser blandt andet i førstehjælp til folkeskoler og støtter en række formål til gavn for syge og svage.
Du kan læse mere om Johanniterhjælpen her

Arrangør

Johanniterhjælpens formål er at hjælpe syge og fattige. Dette søges realiseret gennem frivilligt arbejde, økonomisk støtte og udadvendte aktiviteter.

Lokation

Holmens Kirke Holmens Kirke, Holmens Kanal 21, 1060 København

Headliner

Jonathan Swensen
Cello
Filip Strauch
Piano

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .