spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

John Frandsens Requiem med Ars Nova Copenhagen og Domorganist Kristian Krogsøe

Event aflyst

John Frandsens Requiem med Ars Nova Copenhagen og Domorganist Kristian Krogsøe

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

12 okt 2022 kl. 19:30 - 20:45

Beskrivelse

Onsdag d. 12. oktober kl. 19.30 venter en oplevelse ud over det sædvanlige, når Ansgars Kirke i Odense gæstes af musikere i verdensklasse, som opfører et dansk requiem til tiden.

I 2013 uropførte DR Symfoniorkesteret og DR Koncertkoret den danske komponist John Frandsens Requiem. Koncerten var en stor succes, og de professionelle anmeldere roste værket til skyerne. I betragtning af, hvor sjældent en dansk komponist giver sig i kast med at skrive et stort requiem, burde værket derfor i de mellemliggende år have været opført mange gange. Men musik, skrevet for så stor en besætning, bliver desværre ikke opført så tit. John Frandsen, som er en af landets mest produktive komponister, har derfor udarbejdet en flot kammerversion af sit Requiem for kor og orgel, som denne aften synges af Ars Nova Copenhagen, mens den store, krævende orgelstemme er lagt i hænderne på Domorganist Kristian Krogsøe.


Vokalgruppen Ars Nova Copenhagen består af 12 sangere og anses for at være blandt verdens førende ensembler af sin type. Ars Nova har specialiseret sig i fortolkningen af renæssancens polyfone kormusik og ny vokalmusik, der udføres med præcision og nerve og med en sound, som vækker opmærksomhed overalt i verden. Ars Nova har igennem årene turneret i mere end 35 lande, og de ledes af Paul Hillier - en af verdens bedste kordirigenter.

Kristian Krogsøe er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og i Berlin og er en af sin generations førende danske kirkemusikere. Han blev i 2007 – som blot 24-årig – ansat som domorganist i Aarhus.


Lokation

Ansgars Kirke Ansgars Kirke, Søndre Blvd. 1, 5000 Odense C

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .