Event aflyst

JOHN MOGENSEN LIVE

DKK 325,00

Sted

Dato

17 apr 2020 kl. 19:00 - 23:00

Beskrivelse

En aften i nostalgien og hyggens tegn

Kom til John Mogensen koncert med spisning hos Potten og Panden i Randers.

Aftenen starter med stegt flæsk ad libitum og gammeldags æblekage, hvorefter Karsten Noel går på scenen og genopliver klassikere som “Så længe jeg lever” og “Der er noget galt i Danmark”.

Med i billetten får du:

- Stegt flæsk ad libitum

- Gammeldags æblekage

- Intim Koncert med John Mogensen Live.

Praktisk information

Aftenen starter kl 19:00 og slutter omkring kl 23:00 hvorefter der kan nydes en øl ellers et glas vin i vores hyggelige lokaler-

Billetten printes og medbringes på aftenen.

Såfremt i er et selskab som ønsker at sidde sammen bedes i købe billetterne samlet, eller kontakte Potten og panden såfremt i har ændringer.

Grundet pladser vil der være et begrænset antal billetter til salg, så bestil hellere tidligt end sent.

JOHN MOGENSEN LIVE

En kærlig Hyldest til den markante sangskriver, samfundsrevser, musiker & Sanger – John Mogensen Århus Festuge:

”John Mogensen Live var i top, da de åbnede teltet på Telefontorvet - Hos Anders. Allerede kl. 11.30 stod de første forventningsfulde og glade publikummer udenfor teltet og ventede på at teltdugen skulle gå til side. Der var stemning og fest - og der blev sunget med af hjertens lyst”.

Sangeren Karsten Noel leverer en imponerende præstation i rollen som John Mogensen, og med backing af Musiker & Kapelmester Brian Thomsen, får Publikum hele Perlerækken af hits fra den hedengangne ”Superstjerne” på Dansktoppen.

Arrangør

Lokation

Potten og Panden Potten og Panden, Storegade 13, 8900 Randers

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .