spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Johnnie Walker 200 års fødselsdag

Afholdt event

Johnnie Walker 200 års fødselsdag

Fra DKK 375,00

Online-event

Dato

21 nov 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Vær med, når Brand Ambassador Matias Svensson fra Diageo og whiskyekspert Dennis Klindrup fra Smagning.com i samarbejde med Live Event går i studiet for at fejre 200 års fødselsdag for Johnnie Walker.

Johnnie Walker er med med over 100 solgte flasker pr minut verdens største og mest ikoniske whisky brand. På denne smagning tilbyder vi en smagning, som aldrig er set før, og som næppe kan genskabes, da nogle af de flasker vi åbner kun er lavet i meget begrænset antal. Vi planlægger med (men mangler på grund af corona endelig bekræftelse) prominente gæster fra Skotland, som kan bidrage med lokale facts og historier.

Der bliver mulighed for både at kommentere og stille spørgsmål undervejs. Det er let at deltage - se længere nede.

Vi skal gennem denne fremragende menu, med flasker som sjældent ses på smagninger:

  • Johnnie Walker Blender's Batch Rum Finish – en dejlig "basis" Johnnie!
  • Johnnie Walker Green Label – den elegante blended malt!
  • Johnnie Walker Double Black Label – den populære Black Label - løftet til næste niveau!
  • Johnnie Walker Blue Label – fantastisk, intet mindre. Top Shelf whisky!
  • Johnnie Walker Ghost & Rare Glenury Royal – et blend af maltwhisky udelukkende fra lukkede destillerier, med hjertet i det hedengangne Glenury Royal Distillery!
  • Johnnie Walker Legendary Eight 200th Anniversary – sammensat af whisky fra 8 destillerier (heraf nogle som nu er lukket), som eksisterede for 200 år siden da Johnnie Walker tog sine første skridt!

Og så er det jo en fødselsdagsfest - så de første 100 smagesæt der bestilles, får en lille ekstra gave med i form af 2 "Perfect Dram" glas på 9 cl. Passer lige i lommen - når det er tomt, forstås!

Prøveflasker med 3 cl af hver sendes med pakkepost, og skal bestilles senest onsdag 18/11 kl 12:00. Hvis I er 2 som vil være med sammen, er der mulighed for at bestille prøveflasker med 5 cl. Sammen med prøveflaskerne får du en liste med de whiskyer vi skal smage, et glasunderlag (så du kan se hvad du smager), og en huskeliste til dig selv:

  1. Find et godt glas - gerne et Glencairnglas. Ideelt set skal du bruge et glas pr whisky, så har du mulighed for at sammenligne dem. Bestil evt smagesæt inkl Glencairnglas (med Smagning.com logo).
  2. Find et vandglas og en flaske vand
  3. Gå ind på https://smagning.com/online-jw-20201121 i god tid.
  4. Stream evt til dit fjernsyn, hvis I er flere.
  5. Vær klar til godt to timers hygge med lækker whisky og gode historier.

Pakkerne med prøveflasker sendes ud i ugen op til smagningen.
Du får en mail med link til smagningen sammen med billetten.

Arrangør

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .