eventet sluttede

Johnny Cash - 90 års mindekoncert på Remisen i Randers

DKK 150,00

Sted

Dato

26 feb 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Kom og Vær med til Johnny Cash – 90 års mindekoncert

Johnny Cash Band har fornøjelsen af at invitere jer alle til mindekoncert lørdag d. 26. februar 2022 på Remisen i Randers. Præcis på denne dag blev Johnny Cash født i 1932 i Kingsland. Så 2022 er året, hvor Johnny ville være blevet 90 år og det vil vi gerne markere.

Vi fejrer det med en koncert, hvor vi følger hele Johnny Cash´ karriere og musikunivers helt fra de første singler ”Hey Porter” og ”Cry Cry Cry” begge udgivet i 1955 og helt frem de ikoniske indspilninger i American Recordings pladerne. Vi spiller således en række af de allermest kendte og klassiske Johnny Cash sange og vi gør også plads til helt nye numre, som vi ikke tidligere er optrådt med.

Johnny Cash optrådte i en årrække sammen med June Carter og det er derfor en særlig fornøjelse at byde velkommen tilbage til Signe Brinkmann, som til denne specielle anledning vil agere June Carter i løbet af koncertens anden del.

Koncerten starten kl. 20.00 og dørene åbnes kl. 19.00.

Musikerne i Johnny Cash Band er de samme, som det har været i en årrække, og hvor de sammen udspiller deres roller, som den besætning, som der var i ”Johnny Cash and The Tennessee Three”, der blev etableret helt tilbage i 1960. Ivan Bach er i front med guitar og vokal som selveste Johnny Cash. Preben Dybsdal giver den som Luther Perkins og spiller alle guitarsoloer. Per Arlyng står stolt som bassisten Marshall Grant og lægger bunden i bandet sammen med Tommy Kragelund, der bag trommerne agerer W.S. Holland.

Siden starten i 2010 har Johnny Cash Band optrådt på utallige musikfestivaler, ved byfester, i forsamlingshuse og andre spillesteder i Danmark. Hvert år renoveres repertoiret, så publikum hver gang kommer til at opleve nye sange fra Johnny Cash’ s musikalske skattekiste, men selvfølgelig er klassikere som ”Ring of Fire” og ”San Quentin” at finde ved hver optræden, ligesom sætlisten indeholder et udvalg af både de ældre og yngste Johnny Cash-sange.

Koncerten arrangeres i samarbejde med musikforeningen t-music. Adresse på spillestedet er: Remisen, J.V. Martins plads 3, 8900 Randers C.

Arrangør

Lokation

Remisen Remisen, J. V. Martins Pl. 3, 8900 Randers

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .