JOKES | Nikolaj Wulff @ København [TV-OPTAGELSE]

22 maj 2018 kl. 20:00 - 22:00

Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, 1602 København V

Nikolaj Wulffs ”JOKES"
🎙 Live Stand-up Comedy Tour 2018
🎥 NB: Showet bliver optaget!
🕐 Spilletid: 20:00-21:45 (Ingen pause)
🔑 Dørene åbner: 19:00
⚠️ Bemærk: Unummererede siddepladser!
💰 Billetpris: 135,-
Billetter og mere info: www.nikolajwulff.dk
FB-info: https://www.facebook.com/events/352509871878330/

JOKES er Nikolaj Wulffs første comedy special. Forestillingen handler om at tro på sig selv, forfølge drengedrømmen og skrive klichéfyldte pressetekster til sit eget show. Halløj!

Det bliver en top-grineren aften, når Nikolaj tager publikum med ud på sin rejse mod at blive en rigtig komiker… En rejse, der bød på vanvittige oplevelser i hele landet – lige fra en nærdødsoplevelse i Esbjerg, til et forsvundet køleskab i Randers.

Til den pressetekst, Nikolaj selv har skrevet, udtaler han følgende: ”Jeg ser det lidt som min sidste afhandling, inden jeg får min comedybachelor… Showet handler om mine bedste, værste og vildeste oplevelser på turen gennem stand-up verdenen og jeg glæder mig vanvittigt meget til at vise det til jer alle sammen!”

JOKES-touren løb af stablen gennem februar og marts. Showet spillede for fyldte sale i hele landet og denne aften sætter et stort punktum, når Bremen Teater byder indenfor til et brag af en aften med showoptagelse, overraskelser... Og ikke mindst JOKES!

SUPPORT: Nikolaj Wulff er meget stolt af at kunne præsentere komiker, gøgler og lolmaskine Mortenn som fast support-act på hele danmarkstournéen. Ved lejlighed bliver der også præsenteret lokalt stand-up talent som opvarmning.

Entrébillet (Unummereret)

Salg lukket