JOKES | Nikolaj Wulff @ Sønderborg

16 mar 2018 kl. 20:00 - 22:00

Klub SJAW, Store Rådhusgade 12, 6400 Sønderborg


Spilletid: 120min (inkl. pause)
FB-info: https://www.facebook.com/events/1377764982332407/

JOKES er Nikolaj Wulffs første comedy special. Forestillingen handler om at tro på sig selv, forfølge drengedrømmen og skrive klichéfyldte pressetekster til sit eget show. Halløj!

Det bliver en top-grineren aften, når Nikolaj tager publikum med ud på sin rejse mod at blive en rigtig komiker… En rejse, der bød på vanvittige oplevelser i hele landet – lige fra en nærdødsoplevelse i Esbjerg, til et forsvundet køleskab i Randers.

Til den pressetekst, Nikolaj selv har skrevet, udtaler han følgende: ”Jeg ser det lidt som min sidste afhandling, inden jeg får min comedybachelor… Showet handler om mine bedste, værste og vildeste oplevelser på turen gennem stand-up verdenen og jeg glæder mig vanvittigt meget til at vise det til jer alle sammen!”

SUPPORT: Nikolaj Wulff er meget stolt af at kunne præsentere komiker, gøgler og lolmaskine Mortenn som fast support-act på hele danmarkstournéen. Ved lejlighed bliver der også præsenteret lokalt stand-up talent som opvarmning.

SPØRGSMÅL: Alle henvendelser omkring afviklingen af showet kan stilles direkte her i begivenheden – eller som privatbesked til spillestedet eller Nikolaj Wulff. Tøv ikke med at skrive, hvis der er noget som helst vi kan hjælpe med.

GRUPPERABAT: Er I en større forsamling, der gerne vil ind og se showet? Skriv en besked direkte til Nikolaj Wulff på Facebook og modtag et uforpligtende tilbud.

Alm. Billet

Salg lukket


Studiebillet/u18-billet

Salg lukket