spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

JÓLABALL (12.30) - islandsk julebal

Afholdt event

JÓLABALL (12.30) - islandsk julebal

Fra DKK 70,00

Sted

Dato

11 dec 2022 kl. 12:30 - 13:30

Beskrivelse

Traditionen tro holder vi islandsk julebal, hvor vi går rundt om juletræet og synger islandske julesange. Og hvem ved, måske får vi også besøg af en af de 13 islandske julemænd?

OBS. Arrangementet foregår på islandsk / gratis for børn under 2 år

JÓLABALL 2022

I Island har man 13 forskellige julemænd, der kommer frem hver dag fra 12. december og frem til juleaften. Derefter forsvinder de igen én efter én. Og når de den 6. januar alle er væk, så er julen forbi!

De islandske julemænd har hver deres historie, nogle af dem driller og andre stjæler. Når julemændene begynder at dukke op fra den 11. december, stiller de islandske børn deres fineste sko op i vindueskarmen. Hver morgen har julemanden så - hvis børnene altså har opført sig artigt i løbet af året - lagt slik eller frugt i skoen. Har de været frække må de nøjes med en kartoffel.

OBS: Arrangementet foregår på islandsk:

Jólaball að íslenskum sið! Komið í ykkar fínasta pússi, dansið í kringum jólatréð og syngið íslensk jólalög. Og hver veit, kannski kemur jólasveinninn í heimsókn!

Íslenskt nammi og annað góðgæti verður á boðstólnum.

Hlökkum til að sjá ykkur!

Ath. Jólaballið fer fram á íslensku!

Ókeypis fyrir börn yngri en 2. ára.

Lokation

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .