Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

JÓN KALMAN STEFÁNSSON – aftensamtale i litteratursalonen NordOrd

Afholdt event

JÓN KALMAN STEFÁNSSON – aftensamtale i litteratursalonen NordOrd

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

07 nov 2022 kl. 20:00 - 21:15

Beskrivelse

Oplev den romanaktuelle islandske forfatter Jón Kalman Stefánsson i aftensamtale med sin danske oversætter Kim Lembek i litteratursalonen NordOrd på Nordatlantens Brygge.

Politiken har meget rammende kaldt hans prosa ”strømmende og associerende, fejende flot og forførende”. Og da hans roman Stjernernes knitren udkom på dansk i fjor skrev Dagbladet om forfatteren Jón Kalman Stefánsson: ”Ingen over og ingen ved siden af”.

Dit fravær er mørke
Nu er Jón Kalman Stefánsson romanaktuel igen. Denne gang med familiesagaen Dit fravær er mørke (udkommer i efteråret), der ubesværet flytter læseren frem og tilbage i tiden og fra en islandsk bygd til Paris og Marseille, via hovedpersonen der er ramt af hukommelsestab.

I Island skrev avisen Morgunblaðið, at den er "en familiehistorie, en kærlighedsfortælling, en beretning om livet på landet og en historie om historier. Det er poetisk og smukt og så fyldt med kærlighed og sorg at ingen kan undgå at blive berørt.”

Aftensamtale i NordOrd
Med udgangspunkt i de to nyeste romaner på dansk, Stjernernes knitren (2021) og Dit fravær er mørke (2022), samtaler Jón Kalman Stefánsson med sin danske oversætter Kim Lembek. Samtalen varer 60 minutter og derpå besvares enkelte spørgsmål fra salen.

Arrangementet varer i alt 75 minutter.

Romanerne Stjernernes knitren (2021) og Dit fravær er mørke sælges til særpris i litteratursalonens café i salen, både før og efter arrangementet. Salen åbner 45 min før arrangementets start.


Nordatlantens venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .