Jonas Mogensen & Jacob Wilson

14 apr 2018 kl. 20:00 - 22:00

Kiers Gård, Søndergade 12, 6280 Højer


STANDUP PÅ KIERS GAARD

Jonas Mogensen

Jonas Mogensen Jonas Mogensen er opvokset i det Århusianske comedy-miljø men blev for alvor kendt, da han vandt talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2015. Siden kunne man hele efteråret 2015 opleve ham live rundt i landet som opvarmer på Ruben Søltofts tur. Og i foråret 2016 i selskab med Michael Schøt og Mikkel Rask på Comedy ZOO on Tour. Qua sin opvækst, er han “intenst jysk” på scenen og leverer sit materiale i en meget ærlig og personlig stil, der også kan beskrives som historiefortælling med indbyggede punchlines. Udgangspunktet er små hverdagsdramaer, som Jonas på fascinerende vis formår at gøre super sjove.

Jacob Wilson

Komiker Jacob Wilson blander satire med hverdagsobservationer, hvilket giver hans shows både kant, bred genkendelighed og eftertanke. Stilen er nærværende, energisk og ærlig.
Jacob Wilson har arbejdet som professionel stand up komiker siden 2002 og medvirket i flere store TV produktioner som stand-up.dk, Comedy Fight Club og Comedy Aid, samt produceret one man shows, rost af både publikum så vel som anmeldere. I underholdningsbranchen er han blandt andet kendt fra TV2 programmerne Live fra Bremen og Bingo Banko samt det succesfulde radioprogram Morgenhyrderne. For tiden er han aktuel med ‘Den ugentlige podcast’.

OBS: BILLETTER MED MIDDAG ER UDSOLGT!

Aftenens menu:

Stegt Kalv med kartoffel kompot og grillende gulerødder. Dertil sauce med citron og timian og friske urter.

Aftens program:

18.00: Dørene åbner for spisende gæster

18.45: Mad serveres

19.00 Dørene åbnes for billetter uden mad

20.00: Show start

22.00: Efterfesten starter med god musik og lækre drinks i baren

02.00: Tak for en god aften!


Voksen(u.mad) - Show start kl. 20.00

Salg lukket


BilletVoksen(m.mad) - døren åbner kl. 18.00

Salg lukket