spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Jonwayne

Afholdt event

Jonwayne

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

13 jul 2017 kl. 22:00 - 14 jul 2017 kl. 02:00

Beskrivelse

Leder du efter den bedste forbindelse mellem jazz og hiphop, finder du nok ikke en der er stærkere eller mere tydelig end hos Stones Throw Records. Med base i Los Angeles har det uafhængige hiphop-pladeselskab fra start af været gennemsyret af jazz. Lige fra udgivelser som Quasimotos The Unseen til J Dillas Donuts. Under årets Copenhagen Jazz Festival har vi derfor bedt dem sende festrepræsentant, og den 13. juli glæder vi os derfor til at åbne dørene til en varm nattefest med L.A.-rapperen Jonwayne.

Jonwayne trådte for første gang ind på Los Angeles’ sprudlende hiphopscene i 2008. Dengang som i dag, skete det gennem den berømte klub Low End Theory, der siden midten af nullerne har været et hotspot for folk som Flying Lotus, Gaslamp Killer og Nosaj Thing. Navnet var hans eget og kom ikke, som mange tror, fra Hollywood-cowboyderen John Wayne, der, tro det eller ej, fik det fra Jonwaynes tip-tip-tip-tip-tipolde onkel Generel “Mad Anthony" Wayne.

Der skulle dog gå tre år før han for alvor markerede sig, da han i 2011 udgav sin Nintendo-inspirerede instrumentaldebut Bowser. Dét vækkede til gengæld også opmærksomheden hos Stones Throws labelboss Peanut Butter Wolf, der var lynhurtig til at signe ham og hvad der skulle blive hans universelt roste Rap Album One-album.

Det kom derfor lidt som et chok da L.A.-rapperen, to år efter, brød med Stones Throw, aflyste alle sine koncerter og vinkede farvel til sine fans med udgivelsen Jonwayne is Retired. Det var derfor en tilsvarende stor og glædelig overraskelse, da Jonwayne, efter hårde personlige kampe, igen vendte tilbage til hiphoppen med sidste års ‘Wonka’.

Nu har hans andet album Rap Album Two så ramt hylderne, og L.A.-rapperen er i bedre form end nogensinde før. Så se frem til at holde sommerferien i Pumpen og glæd dig til et jazzet hiphopbrag i huset den 13. juli.


Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .