Jorden rundt med Havana - Emil Erichsen

17 apr 2018 kl. 19:00 - 21:00

Rigshospitalet, Auditorium 1, Blegdamsvej 9, 2100 København


Foredraget er arrangeret af Team Rynkeby Riget, og du støtter derved Børnecancerfonden, ved køb af dette foredrag .

Skipper på Havana - Emil Midé Erichsen (f. 1990)

Som 11-årig overtog Emil selv rorpinden i sin første Optimistjolle. Siden blev det til masser af kapsejlads i Europajolle og på landsholdet i Laserjolle. Efter gymnasiet uddannede Emil sig til dykkerinstruktør og arbejdede på en dykkerskole på Bali. Hjemme igen tog han job som sejlinstruktør og som produktionsassistent på blandt andet TV-programmet X-Factor. I sommeren 2013 kastede han sammen med sin lillebror Theis fortøjningerne for at tage ud på en 3 år lang jordomsejling.

På sin vis kan man kalde Emil miljøskadet, for det med at sejle kommer ikke fra fremmede. Emil er søn af Mikkel Beha og Marian Midé, fra hvem han fik sejladsen ind med modermælken, og som har været flittige til at tage Emil og hans to brødre, Theis og Alfred, med ud at sejle langt. Inspirationen er også kommet fra Emils farfar, Troels Kløvedal, der har sejlet mere end 50 år som skipper på sit skib, Nordkaperen.

JORDEN RUNDT MED HAVANA

I dette foredrag tager Emil deltagerne med ombord på Havana og ud på den jordomsejling, han sammen med sin bror Theis begyndte i sommeren 2013 – fra de smed fortøjningerne i Københavns havn, til de igen blev sat samme sted tre år senere.

Emil fortæller ærligt og indlevende om overvejelserne bag ved beslutningen om at sejle ud i verden, om ansvaret der ligger på en skippers skuldre og om alle de fantastiske oplevelser, der venter ude i verden, hvis man begiver sig derud.

Med gode historier, både sjove og alvorlige, flotte billeder og klip fra rejsen, tager Emil deltagerne med ud på rejse med Havana, både over og under vand.

OBS: Pladserne er unummereret og dørene åbnes kl.18:30.

Billet

Salg lukket