JORDEN SET FRA GRØNLAND - aftensamtale med Minik Rosing

23 jan 2019 kl. 20:00 - 21:20

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

JORDEN SET FRA GRØNLAND
aftensamtale med Minik Rosing


Den verdenskendte professor i geologi Minik Rosing gæster litteratursalonen NordOrd på Nordatlantens Brygge og drøfter sin nye og anmelderroste bog 'Rejsen til tidernes morgen - Jorden set fra Grønland'.


De færreste er klar over, at uden liv havde der ikke været kontinenter. Det viser sig nemlig, at livet er den stærkeste forandrende kraft på Jorden. Det har geologien afsløret, og det beretter Minik Rosing om i sin bog.

Vi følger de opdagelser, der danner fundamentet for vores forståelse af jorden og livet som uadskillelige fænomener. Vi følger også med i opdagelsen af de tidligste spor af livet på jorden, og i forskningen i hvordan landjorden, havet og atmosfæren har udviklet sig i takt med livets opståen og udvikling på jorden.

Ligesom bogens forfatter, stammer stor del af vores viden om Jorden fra Grønland. Derfor er bogen også en kærlighedserklæring til det Grønland, der har været drivkraften i Minik Rosings geologiske forskning.

Arrangementet
Minik Rosing samtaler med NordOrds Birgir Thor Møller og besvarer derefter spørgsmål fra salen. 

Arrangementet varer i alt 80 minutter.

Salen åbner en time før arrangementet starter, og Minik Rosings bog vil kunne købes til særpris i litteratursalonens café. 

Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen

Billet

Salg lukket

Billet - Nordatlantens Venner

Salg lukket