spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Josa Barck + Support: tba

Afholdt event

Josa Barck + Support: tba

Fra DKK 30,00

Sted

Dato

15 jun 2017 kl. 19:00 - 16 jun 2017 kl. 01:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 30 kr. + gebyr
➤ Entre i døren: 50 kr.
_______________________

Josa Barck skaber et univers der bedst kan beskrives som en Tim Burton filmatisering af et Salvador Dali maleri med Teletubbies og Rage Against The Machine på rollelisten.

“Du kender bands som Animal Collective og Flaming Lips, fuld af farver, fuld knald på, små mærkelig synthesizer soloer, en fed melodi, båret af masser karisma derudaf, og sindsygt abrupt og opklippet i lydbilledet - Det er jo lidt en afart af popmusik, men så er det alligevel bare så sprælsk at man godt kan blive helt rundtosset”
Således beskrev P6 Beat førstesinglen ‘Salute’ fra Josa Barcks kommende plade.

Andensinglen ‘Square Pie’ tager udgangspunkt i samme energi og samme fanden-i-voldskhed, og presser udtrykket til det yderste.
En slags ekstrem-sangskrivning - Endnu vildere, endnu mere intenst - endnu flere farver og endnu mere kærlighed!.

Det kommende album udkommer sommeren 2017, og er endnu en manifestation af den hard-core optimisme og full-on kærlighed til livet der gennemsyrer universet.

Arrangør

Lokation

HeadQuarters, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .