eventet sluttede

Josef Franch Releasekoncert // RUST

DKK 115,00

Sted

Dato

14 maj 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

JOSEF FRANCH

Kom med til releasekoncert med den Nørrebro-baserede rapper Josef Franch, der fejrer udgivelsen af sit debutalbum 'Don Juan'.

Josef Franch laver musik, som du kan danse og elske til. Han skriver om de omstændigheder og følelser, der hører til ungdommen - med et lyrisk univers, der kan sammenlignes med Ukendt Kunstner og en melodisk vibe som Drakes. Teksterne omhandler alt fra fortvivlet kærlighed, by-eskapader og de finere ting i livet. Josef pryder melodiske trapbeats med lyrik fra sin indre verden af slumpoesi og gaderap.
Den upcoming 23-årige rapper forventes at tage dig igennem en aften af svedige moshpits og følsomme øjeblikke fra sit konceptalbum ’Don Juan’.

Benspænd varmer scenen op med melodisk rockpop, der giver dig lyst til at bevæge fødderne og skråle med dine lungers fulde kraft.


--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 115 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .