Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Joyce

Event aflyst

Joyce

Fra DKK 165,00

Sted

Dato

20 feb 2021 kl. 20:30 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Bemærk, at dørene først åbner kl. 20.30 og ikke kl. 19.00, som først angivet til denne koncert.

2020 har været Joyce’s gennembrudsår. Bandet har udgivet det anmelderroste debutalbum ’Formskifter’, været i heftig rotation på dansk radio, spillet udsolgte koncerter og har været med i en række TV-shows, bl.a. med en nominering og optræden ved P3 Guld. Nu annoncerer bandet tre eksklusive koncerter, som bliver kulminationen på et stort år. 

Joyce har bevist, at de er kommet for at blive. De har netop afsluttet deres første Danmarksturné med en lang række udsolgte koncerter bl.a. i Aarhus og København. Fans af Joyce skal dog ikke vente længe med at se dem igen, da bandet simpelthen har lyst til at spille mere. Joyce annoncerer derfor tre eksklusive koncerter, hvor de besøger Train i Aarhus d. 11. december og Pumpehuset d. 17 og 18. december.

Tilbage i januar udgav Joyce P3’s Uundgåelige singlen ’Djævlen’, som blev startskuddet på det, der skulle gå hen og blive deres gennembrudsår. Med efterfølgende single ’Formskifter’ begyndte det for alvor at tage fart, hvor både P3 og P6 Beat har haft sangen i heftig rotation. Derudover har Joyce spillet til en række TV-shows, som bl.a. Københavns Lufthavn på DR, Roskilde Festival på DR2 og til P3 Guld forleden. Bandet annoncerer nu tre eksklusive koncerter for at imødekomme den store efterspørgsel fra sine fans. Bandet ønsker at afslutte året med manér og udtaler: ‘2020 for os har været starten på vores drøm! Vi er så taknemmelige for alt den kærlighed vi har fået, og det vil vi gerne gengælde. Vi runder derfor året af med tre eksklusive shows, hvor vi giver den årets sidste tryk!’

Joyce indtager til december Train d. 11. december og Pumpehuset d. 17. og 18. december. Publikum kan forvente hæsblæsende koncerter med en uovertruffen energi, hvor der også er plads til inderlighed og eftertænksomhed. Det anmelderroste debutalbum ’Formskifter’ fik rigtige fine ord med på vejen, og blev bl.a. tildelt en foreløbig plads på listen over årets bedste rockudgivelser af Jyllands-Posten.

’Joyce udgiver samtidig debutalbummet ’Formskifter’, hvis kvaliteter er af så indlysende karakter, at det bør tildeles en foreløbig plads på listen over årets bedste rockudgivelser’ Jyllands-Posten – 5/6 stjerner.

’Joyce debutplade ’Formskifter’ efterlever sin titel og cementerer sig som en montage i rock anno 2020. De rusker op i forestillingen om, hvordan en form bør være fast og beviser, at det uperfekte godt kan være perfekt’ GAFFA – 4/6 stjerner.

’Det er svært at forestille sig en verden, hvor Joyce ikke bliver en institution i dansk rock.’ Soundvenue – 5/6 stjerner.

Publikum og fans af Joyce skal skynde sig, hvis de vil opleve det energiske band slutte det vilde år med et brag, da der kun et begrænset antal billetter i salg.

På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .