Jubilæumskoncert med Københavns Bachkor og akkordeonist Bjarke Mogensen

DKK 75,00

Sted

Dato

31 okt 2022 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Københavns Bachkor kan i år fejre sit 50 års jubilæum. I den anledning afholder koret to koncerter i Holmens Kirke, hvor tre motetter af J.S. Bach opføres i et spændende samarbejde med den internationalt kendte akkordeonist Bjarke Mogensen. Når Københavns Bachkor opfører motetterne med akkordeon som generalbas, vil det tilføre musikken en helt særlig klang. De tre motetter er 'Kom, Jesu, komm', 'Fürchte dich nicht' og 'Jesu, meine Freude'.

Bachs motetter er omgivet af mange mysterier. Noget af det, der skiller dem ud fra Bachs øvrige vokalværker, er, at det vokale ikke bare står i centrum – koret alene ER musikken. Vokalpartierne byder både på tekniske og musikalske udfordringer, men danner tilsammen en vidunderlig helhed af ord og toner.

Med Bjarke Mogensen har koret ikke blot fundet en akkordeonist af international kaliber, men endda en, der har erfaringer med at spille generalbas til kor. Til jubilæumskoncerten vil Bjarke Mogensen, ud over sin medvirken ved motetterne, supplere med passende stykker fra hans solo repertoire.

Koncerterne dirigeres af Københavns Bachkors faste dirigent Jan Scheerer. Jan Scheerer er uddannet i solistklasserne i kordirektion og orkesterdirektion på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Han har bl.a. været korinstruktør på Danmarks Radio og hos Göteborgs Symfonikerne, samarbejdet med dirigenterne Simon Rattle og Michael Schønwandt, og undervist ved konservatorierne i Hannover og København samt ved adskillige kurser i ind-og udlandet.

I 2019 tiltrådte Jan Scheerer stillingen som professor i kordirektion på Hochschule für Musik und Theater i Johan Sebastian Bachs hjemby, Leipzig. Sideløbende med denne stilling er Jan dirigent for Københavns Bachkor.

Arrangør

Lokation

Holmens Kirke Holmens Kirke, Holmens Kanal 21, 1060 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .