Jubilæumsreception

03 sep 2018 kl. 16:00 - 18:30

Aller Media A/S, Havneholmen 33, 1561 København

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole fylder 75 år. Det fejrer vi med en fest for hele medie- og kommunikationsbranchen.

Det vil glæde os gevaldigt at se dig og dine kollegaer til festlighederne. Huxi Bach vil gelejde os gennem dagens indslag og give os sit eget uforbeholdne perspektiv på branchen. Glæd dig til en stemningsfuld eftermiddag i godt selskab med festlige taler, liflige vine og god øl, lækre snacks og fingerfood samt øresmørende loungemusik.

Dine ledsagere skal af hensyn til arrangementet også ind og registrere sig. Hvis du kommer i bil, så kan du parkere på Fisketorvet ved siden af Aller Huset.

Ved receptionen åbner vi med bistand fra kulturministeren vores jubilæumsudstilling, der sætter højskolens udvikling i perspektiv i forhold til mediebranchens udvikling og aktuelle udfordringer. Udstillingen rejser rundt i landet i det næste år.

Aller var initiativtager Den Grafiske Højskole, hvor de første 70 studerende startede i september 1943. Siden fusionerede DGH med Danmarks Journalisthøjskole i 2008. 75 år efter begyndelsen er Aller Media stadig en tæt samarbejdspartner og stor aftager af praktikanter og dimittender fra højskolens 9 BA-uddannelser. Derfor er Aller Media vært og sponsor for åbningsfesten.

DMJX 75 - Jubilæumsreception

Salg lukket