Event aflyst

Jubilæumsrundvisning på Vestforbrænding - skraldets historie

Gratis

Sted

Dato

10 jun 2020 kl. 17:00 - 19:30

Beskrivelse

Jubilæumsrundvisning Skraldets historie

Oplev et af Danmarks største forbrændingsanlæg og kom med på en rejse gennem skraldets historie de sidste 50 år. Du bliver klogere på ord som losseplads, oliekrise, syreregn, røgrens, pladskonger, bæredygtighed og genanvendelse.

Målgruppe: 14 år og derover

Tidspunkt: kl. 17.00-19.30 inkl. pause med kaffe, te, juice og frugt

Deltagerantal: Max. 30 personer. Aflysninger kan forekomme ved under 10 deltagere

Arrangør

Vestforbrænding er Danmarks største affalds- og energiselskab. Vi er ejet af 19 kommuner, som vi tilbyder løsninger inden for indsamling og behandling af affald. Vi sender affaldet til genanvendelse eller udnytter det til fjernvarme og el på forbrændingsanlægget.

Lokation

Vestforbrænding Vestforbrænding, Ejby mosevej 219, 2600 Glostrup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .