Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

”Jugend musiziert Landeswettbewerb Kopenhagen 2022 / Jugend musiziert Nordøsteuropa København 2022

eventet sluttede

”Jugend musiziert Landeswettbewerb Kopenhagen 2022 / Jugend musiziert Nordøsteuropa København 2022

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

17 mar 2022 kl. 17:00 - 18:00

Beskrivelse

Jugend musiziert er blandt Europas allerstørste konkurrencer for unge musikere – hvert år deltager over 15000 unge musikere inden for alle genrer af musik i denne konkurrence, der i sine 59 år har ledt knap en million unge afsted ad musikkens vej. Konkurrencen er i tre runder; først en lokal, regional konkurrence, derefter en delstatskonkurrence og så den store samlende finale for hele Tyskland og de tilknyttede tyske skoler i udlandet. Dette år er Sankt Petri Skole i København for tredje gang vært ved konkurrencens anden runde for hele Nordøsteuropa.

I år har 25 unge talentfulde strygere fra Norden, London og Schweiz været samlet i København for at deltage med deres velforberedte konkurrenceprogrammer. Kategorien er i år stryger solo inden for klassisk musik – og de unge har deltaget på violin, cello og kontrabas med deres programmer med musik af blandt andre Mozart, Bach og Vivaldi.

Til koncerten i Musikhuset den 17. marts kl. 17.00 spiller prisvindere og udvalgte deltagere stykker fra deres konkurrenceprogrammer. Kom til en festlig koncert med musik og venskab på tværs af grænser.”

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .