JUL I SKOVEN 2019

Restaurant Herthadalen, Slangealleen 1, 4320 Lejre

JUL PÅ HERTHDALEN 2019

Med udgangspunkt i gamle traditioner, og en kompromisløs synergi til de lokale producenter i omegnen, inviterer Restaurant Herthadalen til en uforglemmelig jul i skoven, hvor middagen er lavet på økologiske råvarer og grønt fra deres egen lokale grøntsagsmark.

Julen handler om nærhed, og bringe tid sammen med dem man holder af. Tag familien, vennerne eller kollegaerne med en tur i skoven, gå en lang tur i Nationalparken og slut af med en god frokost i julens ånd. Køb årets juletræ i gårdbutikken, og forsyn dig med julegodter produceret af lokale ildsjæle fra Lejre omegn.

Lørdag & søndag (Alle adventsweekender) til frokost + 2 juledag 
Restauranten er åben fra kl. 12.00 – 16.00

Læs mere via herthdalen.dk/advent-jul

JULEMENU/ 325kr. pr. person

Snacks v/ ankomst – Rodfrugtschips & Brændte mandler

1. SERVERING “FISK & LUNT”

* Krydret sild m/ cremefraiche, syltede løg, boghvede og grønt *
* Æg fra Søtoftes jordbrug m/ rejer, dildmayo & knas *
* Røget fisk med citroncreme og sprødt *
* Anderilette m/ sylt fra vores egen mark (HerthaMarken) & nødder *
Hertil groft landbrød m/ øko. pisket smør

2. SERVERING HOVEDRET

* Øko. Glad gris m/puffede svær / ribs / stegt og sprødt kål fra HerthaMarken samt masser af jule ”sows” * Hertil serveres sprød salat med “rødder” på bordene

  3. SERVERING SPRØDT OG SØDT

  * Mandel-dessert / kirsebær & sprøde nødder *