Jul med Dødens Garderobe

Jul med Dødens Garderobe

Billetter fra DKK 90,00

Sted

Dato

17 dec 2022 kl. 20:00 - 23:55

Beskrivelse

Jazz Club Loco byder igen i år på alternativ julestue med maraton-udøverne fra Dødens Garderobe. D’herrer Jeppe Zeeberg (p), Nicolai Claesson (b) og Rune Lohse (dr) har i mere end et dusin år kræset om os med 24 dages musikalske låger, hvor de med forskellige gæster har taget et imponerende antal juleklassikere under virksom behandling.

Lyt her: https://soundcloud.com/d-densgarderobe

Jeppe Zeeberg har tidligere beskrevet det vedholdende og vilde foretagende således:
“Selve idéen om en julekalender er en undskyldning for at samle en masse musikere vi har optur over og spille med dem. Og samtidig er det også en demonstration af at julemusik ikke behøver være klichefyldt. At man ikke behøver være Diana Krall for at lave en juleplade. Folk fra alle genrer er velkomne, og julealbummet holder sig ikke til ét bestemt udtryk. Men da Dødens Garderobe i bund og grund er en freejazz-trio er der selvfølgelig noget avantgarde over mange af julesangene.”

Særlige gæster i år er Henriette Sennenvaldt, 'Asger Schnack og Corneila Nilsson.

Lokation

Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .