spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Jul på Den Røde Plads

Afholdt event

Jul på Den Røde Plads

Fra Gratis

Sted

Dato

24 dec 2018 kl. 14:00 - 22:00

Beskrivelse

Kom med, når vi åbner slår dørene til Send Flere Krydderier i Nørrebrohallen op og inviterer til julemiddag for 200 børn og voksne.

Julen er hjerternes fest – og til Jul på Den Røde Plads er det også madens fest. Her samles vi om det gode måltid på tværs af kulturer, generationer og juletraditioner. Og vi vil rigtig gerne have dig med!

Dagen byder på aktiviteter for både store og små. Fra kl. 14:00 er der julestue for børnene, hvor vi hygger med juleklip, laver konfekt og pynter juletræ. Klokken 18:00 sætter vi os til bords og nyder en dejlig julemiddag. Middagen tilberedes af Michelin-kokken Christian F. Puglisi i samarbejde med kokkene fra Send Flere Krydderier.

Alt, hvad julehjertet begærer
I højtidens ånd byder menuen på alt, hvad julehjertet begærer – og mere til! Vi serverer en klassisk julemenu med and, rødkål, sovs, brunede kartofler og naturligvis risalamande til dessert. Og til dem, der har lyst til en mere utraditionel julemenu, serverer vi også masser af velsmagende, krydrede retter fra hele verden og lam, vildt og grøntsager fra det økologiske landbrug Farm of Ideas.

Når alle er blevet mætte, byder vi op til dans om juletræet og børnene får en julegave. Klokken 22 siger vi glædelig jul og tak for i aften.

Alle er velkommen
Jul på Den Røde Plads er en aften i samværet og fællesskabets tegn. Og alle er velkommen! Så kom som du er, eller tag din nabo, familie eller venner med under armen - også hvis du ikke fejrer traditionel jul, hvis du har lyst til at møde nye mennesker, eller hvis du bare gerne vil fejre højtiden på en ny måde.

Vi glæder os til at fejre en ganske særlig juleaften med jer!

Glædelige julehilsner
Christian F. Puglisi, kok og restauratør, & Send Flere Krydderier

PROGRAM 
Kl. 14:00 – 18:00 Julestue for børn med juleklip, konfekt og julehygge
Kl. 18:00 – 22:00 Julemiddag
Kl. 22:00 –           Glædelig jul og tak for i aften

PRISER
Voksne: 100 kr.
Børn fra 6 – 18 år: 50 kr.
Børn under 6 år er gratis.

Billetten inkluderer aktiviteter og julemiddag. Drikkevarer kan købes i Send Flere Krydderier. Ønsker du et særligt glas vin til maden, er du velkommen til at tage en flaske med.

Arrangementet er støttet af Nørrebro Lokaludvalg, Fonden Roskilde Festival og Socialforvaltningen i Københavns Kommune.

En særlig tak til Københavns Madhus, Solhjulet og Gothenborg for at bidrage til juleaften.

Lokation

Nørrebrohallen Nørrebrohallen, Nørrebrogade 208, 2200 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .