Jule-familierundvisning i Botanisk Have

Gothersgade 128, København
28 nov 2021 kl. 10:00
19 dec 2021 kl. 11:30
Billetter DKK 110,00 - DKK 150,00
Billetter DKK 110,00 - DKK 150,00

Tag hele familien med på rundvisning i Botanisk Have.

JULERUNDVISNING I BOTANISK HAVE FOR HELE FAMILIEN - OPLEV JULENS PLANTER, KRYDDERIER OG FRUGTER

Julen er fyldt med traditioner, og mange af dem er knyttet til særlige planter, krydderier eller frugter. Vi går i Palmehuset og oplever planterne og hører historierne bag. Hvorfor spiser vi risengrød med kanelsukker? Hvor kommer traditionerne med at kysse under misteltenen fra? Er der figenhvepse i de tørrede figner på julebordet? Og hvilken plante kommer vaniljen til ris a la manden fra?

Vi sætter alle sanserne i spil på denne rundvisning for børnefamilier, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Julerundvisning i Botanisk Have for hele familien søndag d. 28/11
Julerundvisning i Botanisk Have for hele familien søndag d. 5/12
Julerundvisning i Botanisk Have for hele familien søndag d. 12/12PRAKTISK INFORMATION

Varighed: 1½ time.

Antal: Der kan være op til 25 deltagere på en rundvisning.

Coronapas: Fremvisning af gyldigt coronapas / negativ test samt ID ved indgangen kan være påkrævet, hvis regeringens officielle retningslinjer foreskriver det i forbindelse med udendørs arrangementer. Se de gældende retningslinjer her...

Mødested: Hovedindgangen til Botanisk Have nær Nørreport Station (Gothersgade 128). Billetten skal fremvises ved fremmøde. Rundvisningen starter til tiden. Man kan ikke tilgå rundvisningen efter afgang.

Kørestolsbrugere kan desværre ikke deltage på rundvisningerne i Botanisk Have, da ruten går ad trapper i det fredede Palmehus og eller på stenhøjene i haven.

NB. Det er under normale omstændigheder ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisningen. Skulle arrangementet blive aflyst, får du direkte besked via mail fra Billetto, og vi refunderer automatisk billetprisen.

Profile picture
Statens Naturhistoriske Museum

Statens Naturhistoriske Museum ligger på Øster Voldgade 5-7 og består desuden af besøgsadresserne Zoologisk Museum på Østerbro og Botanisk Have. Find billetter til vores events og rundvisninger her på profilen, eller besøg vores hjemmeside snm.ku.dk for øvrige aktiviteter.

eventet sluttede

Jule-familierundvisning i Botanisk Have

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke