Julebanko for Nepal

06 dec 2018 kl. 18:00 - 21:00

Rektorparken 10, 2450 København

Lækre præmier, æbleskiver og skolemad

Skoleliv i Nepal afholder årets hyggeligste julebanko d. 6. december kl. 17.30  i Solbakken Kollegiets lokaler lige ved Ny Carlsberg Station. Her kan du vinde store præmier og samtidig hjælpe os med at samle ind til et godt formål.

Julen handler nemlig om at sprede glæde - for dem vi holder af, og dem, der har brug for vores hjælp. Aftenen byder på banko, auktion, sandwiches, samt glögg og æbleskiver, og hele overskuddet går ubeskåret til sund skolemad til fattige skolebørn i Nepal.

Hvem er Skoleliv i Nepal?
Skoleliv i Nepal er en dansk forening, som har sørget for sund skolemad til fattige børn i Nepal siden 2009. Overskuddet fra
arrangementet går ubeskåret til dette projekt. Skolemad koster 1 kr per barn per dag. Du kan læse mere på www.facebook.dk/skolelivinepal og www.skoleliv-i-nepal.dk.

Hvor og hvornår?
Arrangementet afholdes d. 6. december fra kl. 18.00 - 21.00 i Solbakken Kollegiets fine lokaler tæt på Ny Carlsberg station på Vesterbro. 
Adresse: Rektorparken 10, 2450 København V.

Hvad inkluderer min billet?
Din billet giver dig adgang til julebanko + 2 banko-plader + en sandwich*. Der er KUN PLADS TIL 100 til arrangementet, så få din og dine venners billet i hus i god tid.
*Der vil være et udvalg af sandwiches med og uden kød.

Plan for arrangementet:

Kl. 18.00: 
Vi byder velkommen, og der uddeles plader og sandwiches, og der vil være mulighed for at købe ekstra plader, lidt drikkevarer samt glögg og æbleskiver. Anne Mette Nordfalk fra Skoleliv i Nepal giver en kort introduktion til foreningen og de projekter, du støtter.

Kl. 18.30 - 20.00:
Vi spiller banko, hvor du kan vinde en masse forskellige præmier, der sponsoreres af rare københavnske butikker og forretninger med store julehjerter. 

kl. 20.00 - 21.00:
Aftenen afsluttes med lotteri og en auktion, hvor du kan byde på en masse forskellige oplevelser og andre lækre sager. Blandt andet et ophold fra rejsesitet Take Offer og meget mere.

Vi afslutter aftenen omkring kl. 21.00.

Bestil før 15.11 og få rabat

Salg lukket

Almindelig billet

Salg lukket