Event aflyst

Julebazar 2020

DKK 75,00 - DKK 175,00

Sted

Dato

21 nov 2020 kl. 11:00 - 22 nov 2020 kl. 16:00

Beskrivelse

Nips, keramik, kreativ julepynt, fantasifuld DIY-nips og originale, håndlavede julegaver. Er du vild med flotte, håndlavede sager? Eller er du selv god til at forme, flette, filte, male, strikke eller noget helt tredje?

Kulturhuset Pilegården inviterer i denne weekend alle bydelens kreative folk til sælge lidt ud af deres kreationer på den hyggelige julebazar. Hele kulturhusets første sal bliver fyldt med håndlavede sager og der er underholdning for store og små i løbet af dagen. Priserne er overkommelige, og der er omkring 30 stadepladser med ting, som du ikke kunne have opstøvet i almindelig butik. 

Bemærk: Julebazaren har åbent både lørdag og søndag d. 21. og 22. november i år. Begge dage kl. 11-16.

_______________________________________________


  Info for stadepladsholdere:

  • En stadeplads: 175 kr. / 75 kr. børn (ca. 2,5-3 m.)
  • Vi stiller borde, stole og kabeltromle til rådighed. 
  • Du må ikke booke en dobbelt stadeplads.
  • Vil du gerne stå ved siden af en, som du kender, så send dine ønsker til soeder@kk.dk. Vi gør alt hvad vi kan for at efterkomme ønsker.
  • Opstilling fra kl. 08.30
  • Salg af partivarer er ikke tilladt - markedet er for håndlavede sager (spørg os hvis du er i tvivl).
  • Huset lukker kl. 17.00 
  • Der skal være åbent begge dage kl. 11-16
  • Kontaktperson på dagen: Liselotte Søderlund tlf. 27 15 68 61

Arrangør

Koncerter, foredrag, teater, stand-up, workshops, værksteder, messer, markeder, foreningsliv og lokaler til messer, markeder og meget andet. Pilegården hører under Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune.

Lokation

Kulturhuset Pilegården Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .