Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Juleforestilling, kager og julesysler

eventet sluttede

Juleforestilling, kager og julesysler

Billetter fra DKK 169,00

Sted

Flere tidsrum

1 december 2022 - 22 december 2022

Beskrivelse

Det bliver max hygge i år til juleforestilling "Skidt, Pyt og nissen laver sjov" med efterfølgende hygge i cafeen og klippe-klistre med Skidt og Pyts unikke "Julekreapose".

Juleforestillingen er en hyggelig og sjov fortælling, hvor de to gårdvæsner Skidt og Pyt får besøg af nissen Hellehopsa Halløjsovs. Julekager smager godt, men intet smager så godt som risengrød, og nissen glæder sig umådeligt til et ordenligt måltid...men hov...noget går galt....uha...og så sker der selvfølgelig ting og sager! Forestillingen er også en fortælling, der giver et indblik i, hvordan det var at være barn på landet i gamle dage. Det er ægte, autentisk julehygge. Forestillingen tager ca 40 min, og med Skidt og Pyts dejlige julesang i ørerne går vi sammen ind i den hyggelige cafe, hvor der serveres hjemmebag og drikkevarer. Når lækkersulten er stillet, finder jeg de unikke kreaposer med skønne klippe/klistre juleark med Skidt og Pyt frem - her er noget til både børn og voksne, og så er det bare i gang med saks og lim. Vi hygger, sysler og børnene plejer også at lege - sluttidspunktet er "flydende", men sådan cirka til tre timer efter I kom - hvis I har brug for at gå før, så gør I bare det! Som altid kan børnene også lege i legekøkkenet, spille spil eller tegne.

Teatergården er jo et lille sted kun med plads til ca 30, så det sker ofte, at børnene skaber nye venskaber og leger med hinanden - man må også være forberedt på at sidde ved bord med andre (søde) gæster:-)

Nøj, hvor jeg glæder mig til en helt usædvanelig hyggelig og ustresset juleoplevelse sammen med jer her på Teatergården.

Mange glade hilsner fra Elsebeth

Lokation

Teatergården Teatergården, Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .