spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Julefrokost 2017

Event aflyst

Julefrokost 2017

Fra DKK 495,00

Sted

Dato

18 nov 2017 kl. 16:00 - 20:00

Beskrivelse

Vil du hellere bruge julefrokosten på lækker mad og øl i verdensklasse end en sørgelig halv-lunken buffet og dåsebajere? Så er Brewers Inc.'s julefrokost måske noget for dig!

Om I er en venneflok der gerne vil kunne bruge tiden på hinanden frem for at stå i køkkenet eller en virksomhed der savner de perfekte rammer til en hyggelig julefrokost er underordnet - det vigtigste er, at I sætter pris på kvalitet, god stemning og en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi brænder for det gode øl og den gode oplevelse, så læg julefrokosten i Brewers Inc.'s hænder d. 18. eller d. 25. november, så sørger vi for mad, øl og den gode stemning - og opvasken klarer vi naturligvis også.

Efter programmet har I selvfølgelig mulighed for at fortsætte løjerne når Brewers Inc. åbner op for øvrige gæster.

Vi har allieret os med Max Food Group der drives og ejes af Max Krog der tidligere har arbejdet som kok hos Restaurant 1. th., KiinKiin og Aamans og er den nuværende forpagter på restauranten på Østre Gasværk - så der skulle være garanti for en smagsoplevelse både hvad angår øl og mad!

Kl. 16.00
Ååbner vi dørene og byder på en lille smagning på fem øl (ca. 10cl) fra vores 16 haner, samt lidt fortælling om de enkelte øl og Brewers Inc.
(der medfølger yderligere 2 store valgfri øl)

Kl. 18.00
Sætter vi os til bords og nyder nedenstående menu fra Max Food Group

Kl. 20.00
Åbner baren for øvrige gæster

Menu

Moderne Flæskesteg:
Slowcooked økosvinenakke, med crumble på sværd & tørrede tranebær

Sovs:
Julesauce kogt på æblecidereddike & månedens øl

Rødkål:
Syltet rødkål fra Søris med andefedt og Ribena

Salat:
Grønkål marineret i fransk dressing, ristede pinjekerner & rå pærer

Ka'toffel:
Kompot af brunede kartofler med riiigeligt smør & havsalt

Tilbehøret:
Valnøddebrød & økosmør

Desserten:
Ris a'la Mande & kirsebærsovs


(maksimalt 50 personer pr. arrangement)
Inkluderet i prisen er:

Menu
som beskrevet herover,
Øl
tasting på 5 øl fra vores 16 haner samt 2 store valgfri fadøl.

Lokation

Brewers Inc., Gormsgade 25, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .