JULEFROKOST I LAB'EN

18 nov 2017 kl. 17:00 - 19:00

Butcher's Lab, Staldgade 22, 1699 København


HO! HO! HO!

Så er det på tide Butcher's Lab og dens medlemmer laver noget støj i Kødbyen igen, igen.

Vi er, som sidste år, teamet op med The Jock, men denne gang twister vi den..

I samarbejde med The Jock har vi aftalt, at alt overskud udelukkende skal gå til nyt udstyr i Labben og I/medlemmerne får mulighed for at stemme om hvilke ting i prioriteret rækkefølge.

Vi har derfor taget fat i vores instruktører og de er pt. i gang med at komme på 10 gode forslag til hvilke nye ting som kunne være fedt at få i Butchers Lab. Det kunne eksempelvis være; Nye Assault bikes, SkiErg, romaskiner, Peg Board, D-balls, nye jumpbokse, vægtstænger, kabeltræk og Trueform runner.

Vi opretter herefter en meningsmåling hvor alle medlemmer har én stemme hver, og så shopper vi til alle pengene er opbrugt.

For at kunne øge puljen yderligere kunne vi godt bruge Jeres hjælp. Vi vil som indslag afholde auktion eller/og lodtrækning. Vi søger derfor spændende sponsorgaver via netværkets netværk, som kunne være interessant at vinde eller byde på. Hvis I derfor, privat eller via jeres erhverv har mulighed for at skaffe ting af værdi, så vil vi meget gerne sættes op. Mail til chris@butcherslab.dk

Lørdag d. 18. nov. kl. 17.00 åbner porten - The Jock disker op med et julebord som ikke kan squattes og en BILLIG BAR som byder på cocktails, bajer og shots. Vi fikser en DJ som bryder isen. Igen i år slukker vi for brandalarmen og fyrer op i en røgmaskine, så de rytmeløse dansere kan gemme sig på dansegulvet.

KØB DIN BILLET NU! 229 KR. Hvis nu "bare" halvdelen af jer køber billetten så er der til over 10 nye assault bikes:)

Festen er KUN for medlemmer/instruktører/personlige trænere tilknyttet Butcher's Lab.

Vi glæder os til at se dig til årets fest

Stærke hilsner

Steffen & Chris

Butchers Lab - Julefrokost

Salg lukket