Julehygge med Drag Banko, glögg og æbleskiver

Event aflyst

Julehygge med Drag Banko, glögg og æbleskiver

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

12 dec 2021 kl. 14:00 - 17:00

Beskrivelse

Søndag den 12. december kl. 14-17 åbner vi dørene til julehygge for vores frivillige hos Copenhagen Pride. 

Kl. 15 vil Di Di Cancerrella fører os igennem en times festlig Drag Banko med fede præmier og skøn underholdning.

Vores skønne Madmødre vil sørge for glögg og æbleskiver og andre lækkerier, og der vil være brætspil og julebingo med præmier og andet sjovt. 

Der er plads til 60 personer, og billetter er efter først-til-mølle princippet.

Der skal vises Corona-pas eller negativ test i døren.

På gensyn.

Ved at tilmelde dig dette arrangement, giver du samtidig tilladelse til at vi kontakter dig pr. mail. Vi bruger kun din e-mailadresse til at sende dig relevant information om Copenhagen Pride, vores events og frivilligmuligheder under Copenhagen Pride. Du kan til enhver tid afmelde dig, og vi lover ikke at spamme dig.

Arrangør

Dansk:
Copenhagen Pride organiserer aktiviteter og events for og med LGBTQIA+ miljøet, og deltager aktivt i sammenhænge, der kan være med til at skabe synlighed, forståelse og konkrete resultater.

English:
Copenhagen Pride produces activities and events for the LGBTQIA+ community and actively take part in relevant contexts that help to ensure visibility, understanding and tangible results.

Lokation

Farvergade 2, 1463 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .