Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Julejazz - Hotel Randers

Afholdt event

Julejazz - Hotel Randers

Fra DKK 328,00

Beskrivelse

Jule-silde-jazzen er en gammel tradition hos Hotel Randers, som i sin tid startede med ØM/ Østjysk Musikforsyning. Konceptet blev videreudviklet og der har de sidste mange år været forskellige solister og orkestre, som har spredt hygge og musikalske oplevelser for et fuldt hus hver gang.

I 2022 er det igen 3 dage i streg, hvor kapelmester Heine Hot levere en storswingende jazz- og julestemning med “Hots Julekapel”, som består af de 4 fantastiske og erfarne musikere Finn Odderskov (sax og klarinet), Ulrik Spang-Hanssen (klaver), Jesper Carlsen (bas) og til sidst Heine Hot Poulsen på trommer. De har alle har sat deres helt eget præg på den danske jazzscene i Danmark.

Udover musikerne er de 2 velkendte solister Nikolai Bøgelund på Trombone og Rasmus Bøgelund på Trompet med Hots Julekapel når de gæster Hotel Randers.

Før bandet går på scenen er der en kæmpe sildebuffet, som vores 2 dygtige kokke har udarbejdet helt specielt til dette arrangement.

Der er allerede solgt mange billetter, så hvis du ønsker at deltage i én af de sjove og underholdende aftener anbefaler vi du købet billetter meget snart.

Vi glæder os til at give dig en uforglemmelig aften.

Lokation

Hotel Randers Hotel Randers, Torvegade 11, 8900 Randers

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .