Julekoncert i LiteraturHaus

Møllegade 7, 2200 København N
06 dec 2021 kl. 20:00
07 dec 2021 kl. 22:00
Super arrangør
Billetter DKK 130,00 - DKK 160,00
Billetter DKK 130,00 - DKK 160,00

Julekoncerter i LiteraturHaus

But Broken Lovely
Af Mads Elung-Jensen og Matt Long

Årets skønneste julekoncert! 

Den altid underholdende og vedkommende sanger Mads Elung-Jensen byder sammen med ensemblet Die Goldvögel op til en julekoncert, der både giver smil på læben og beskriver lys og mørke i mennesket. Til koncerten opfører Die Goldvögel også ”Das rote Haus” – fire misbrugsdigte – af Mads og Matt, sammen med smukke klassiske og moderne juleværker.

Mandag den 6. og tirsdag den 7. december kl. 20

LiteraturHaus
Møllegade 7
2200 København N

Die Goldvögel
- Rolando Guy, Tenor
- Mads Elung-Jensen, Tenor
- Daniel Wendler, Bariton
- Matt Long, Klavier

Corona
Vi overholder alle corona restriktioner og tiltag. Der skal vises coronapas samt billet i entreen.

World AIDS-Dag – julekoncert 2021

For ”Die Goldvögel” er World AIDS Day 2021 af særlig betydning. HIV-smittedes og de seksuelle mindretals udfordringer er både blevet større og mindre synlige i løbet af Corona pandemien. Lockdown-isolationen har ført til mange stof- og alkoholtilbagefald, følelsen af ensomhed og anderledeshed har for mange været ekstra vanskelig at bære. Mange tør ikke tale om det, og andre kæmper stadig med at skabe sig en ny udholdelig hverdag. Berlin er som bekendt en af de mest åbne byer i verden for HIV-smittede og for mennesker der ønsker at leve præcis så anderledes som de nu engang er. Netop derfor er Berlin blevet hjemby for mange skrøbeligt åbne mennesker. Det er deres pris, som ”Die Goldvögel” ønsker at synge med ”But Broken Lovely”. Også i København er der udfordringer med ensomhed, afhængighed og anderledeshed. Og mange skønne skrøbelige mennesker. Julekoncerten er for dem og for alle der holder af dem og for den skrøbelige del af sig selv.

Profile picture
LiteraturHaus

LiteraturHaus er et kraftcenter for litteratur. Vi afholder koncerter, oplæsninger, debatter og meget mere i vores unikke lokaler på Nørrebro.

eventet sluttede

Julekoncert i LiteraturHaus

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke