Som opfølgning på en forrygende succes med besøg af Mark & Christoffer med deres sublime julekoncert er det en glæde at vi atter i 2020 kan sige:

"Kom til Tølløse og få julestemningen i hus, når Mark & Christoffer besøger Kulturhuset No1". 🎅🎅👌

‼️ Du er sikret - at alle kulturministeriets restriktioner og anbefalinger overholdes ift. COVID-19, ikke mindst afstandskravet ‼️

Vi trænger til en god musikalsk oplevelse, og får masser af julehygge og fremragende sang og guitarspil fra de to synnejyske gutter.

Når Mark & Christoffer sætter sig ved siden af hinanden med hver deres guitar og begynder at spille, sker der noget næsten magisk. Tiden bliver skruet tilbage og sangene rører ved en.

Den særlige kemi, der er mellem de to gutter, de venskabelige drillerier og den lunefulde humor omfavner og smitter af på publikum, og mellem sangene slår de to knejte over i klingende sønderjysk. 19 års makkerskab og venskab mellem dem mærkes tydeligt.

Gavesækken er fuld af musikalske julelækkerier med en god blanding af velkendte klassikere og nyere julehits.

Duoens fortolkninger af kendte julesange krydres med sønderjyske anekdoter.

Mark & Christoffer er altid garant for, at publikum går hjem med et kæmpe smil på læberne og julestemning helt ind i inderste hjertekammer.

Julekoncerten er også et tilbageblik på det forgangne år og indeholder et hyldestmedley til en kunstner, der har gjort sig bemærket i årets løb. Således er koncerten altid ny og vedkommende – og samtidig fuld af tradition.

Billetpris:

Kr. 185,- + billetgebyr

FØRST TIL MØLLE 🤩

https://billetto.dk/e/julekonc...

Mark & Christoffers hjemmeside:

https://markogchristoffer.dk/

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke